Saturday, December 24, 2011

DOODLE GOOGLE | LAGU JINGLE BELLS SEMPENA KRISMAS



Selamat pagi kawan-kawan.




Sempena Krismas pada hari esok 25 Disember 2011, Google meraikannya dengan memasang Doodle Google yang mengeluarkan lagu Jingle Bells.




apa kata kita lihat keunikan doodle Google kali ini.






1)ini first time bila korang bukak page Google




2)nampak butang pelbagai kaler tuh? klik satu2 k. bila klik perkataan Google akan berubah.






3) apabila semua butang sudah diklik, lagu Jingle Bells akan keluar secara automatik






Happy Holiday to all.




notakakipakcekbiola: janganlah entri ni pon ada orang nak hentam aku. aku terbaca beberapa entri yang mengatakan haram untuk kita wish Merry Christmas kepada kawan2 kita yang beragama kristian. entahlah, aku senyap je. aku tak cukup ilmu nak cakap panjang lebar tentang isu ini.



2 comments :

JIJI YU said...

engko benda2 ceni ko suke la kan

saya_arief said...

kool giler doodle nieh.
:D