Thursday, December 8, 2011

HAPPY BELATED BIRTHDAY CIK BAMBAM




Selamat pagi.




pergh,pagi-pagi aku dah buat entri. bukan apa cik adik cik abang oi,aku kan busy mengalahkan Perdana Menteri. hari ni je kelas habis sampai pukul 7 petang.so, macam mana nak update entri kan. jadi,sebelum aku pergi kelas,aku nak sumbat dulu otak korang semua dengan entri aku =D. jangan marah eyk.




oo yeah,semalam ada blogger girl punya birthday la. aku dah tahu birthday dia,tapi aku saje wat bodoh tak nak wish bagi dia sentap. haha. so, aku nak wish Happy Belated Birthday ke 35.. ops haha. silap2.. tak tawlah ke berapa sebab dia ni pemalu nak bagitahu dia lahir tahun bila.yang penting aku lagi muda.haha.




Happy Belated Birthday to Cik Bambam @ CB !!! oo yeah!! yang penting CB belum tunaikan lagi janji nak makan cendol dekat bangi. koh koh koh. bila maw belanja CB? dah tak sabar ni.




nak nyanyi special untuk CB ok..




Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan Cik Bambam,
Allah selamatkan kamu




sempena birthday CB, wan nak review blog CB iaitu Bambam's Story sebagai tanda hadiah untuk CB okeah!




klik header comel kat atas ni untuk ke blog CB


CB ni kira otomen berjiwa wanita.tengoklah header dia.ada otomen pakai riben kat kepala. hahahaha...


Follower setakat ini 1057.banyak tuh. mestilah,belog dia simple dan best.rugi korang x join sekali. WIdget dia tak de yang merapu.semua yang penting je.nak loading pon simple. kalau boleh nak ada gambar wan sekali kat situ boleh CB? haha =D. gurau je.



p/s saya lapar tol =D



6 comments :

Cik Bambam said...

hahahaha..mokacehhhh review! hey~ kita ada buat entry tau pasal besday nie.. siap mention awal2 umur dah 26tahun! hahahahahha..

terima kasih wann!! :')

Joe_Hans said...

happy birthday cik bam2... hahaha... giler klass sampai kol7... hohohoh... class hencik johan bermula kol2.30 hari nie.. :)

Fyqa said...

happy belated b'day jugak !

^^

アヌムちゃん said...

hb too to cik bambam^^

CekbOlat-bOlat said...

ahh.. untung ah.. hepy besday cikbambam dri cikbolatbolat eh?

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

Happy beday bambam...