Saturday, December 17, 2011

KEPUTUSAN PEMENANG NUFFNANG ASIA-PACIFIC BLOG AWARDS 2011 | TAHNIAH BEAUTIFULNARA





Selamat malam.




kalau tengok dekat blog blogger-blogger hebat macam darkbatman, eyriqazz dan lain-lain mesti korang terbaca entri diorang pergi ke Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011 atau lebih dikenali sebagai NAPBAS. memang hebat diorang ini kerana diiktiraf oleh Nuffnang kerana blog mereka yang berkualiti tinggi.




Di bawah ini adalah senarai keputusan pemenang Nuffnang Asia Pacific Blog Awards 2011










BEST PARENTING BLOG | Childhood 101 - www.childhood101.com
BEST GEEK BLOG | Geekout - www.geekout.ph
BEST PHOTOGRAPHY BLOG |  Photoblog - www.photoblog.hk
BEST FOOD BLOG | LadyIron Chef - www.ladyironchef.com
BEST FASHION BLOG | Cheerserland - www.cheerserland.com
BEST LIFESTYLE BLOG | Jenni Epperson - www.jenniepperson.com 
BEST ORIGINAL BLOG DESIGN | Eat, Show and Tell - eatshowandtell.com
BEST TRAVEL BLOG | Just Wandering - www.justwandering.org 
BEST ENTERTAINMENT BLOG | Beautifulnara - www.beautifulnara.com
BEST MICRO-BLOG | Kennysia - www.twitter.com/kennysia
HIDDEN GEM BLOG | Googly Gooeys - www.googlygooeys.com
MOST INFLUENTAL BLOG | XiaXue - www.xiaxue.blogspot.com 
REGION'S BEST BLOG | XiaXue - www.xiaxue.blogspot.com 




INFO : TERATAK KARMO




Tahniah buat Beautifulnara kerana menang anugerah BEST ENTERTAINMENT BLOG. memang layak menang sebab blog yang super duper hebat dan sentiasa up-to-date.






notakakipakcekbiola : berblog sungguh-sungguh nanti dapat invitation pergi event ni.hoho





6 comments :

shahjiehan said...

dengar khabar award ni ade sponsor by tiger bear.... Arak... try cek balik =)

Joe_Hans said...

uh..hebat lar si abang nara 2...

KuNanGKuNanG said...

wah tahniah wat abg nara...

KiD said...

heheeh.. kid tak pergi.. saja nak berehat. hehehe

velasrizal said...

de hal ritu xdpt gi sana tgk

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Atul dpt tp x pergi pun. :( Sbb skrg kt Machang.