Thursday, December 8, 2011

MUSIM PROSPERITY BURGER SUDAH TIBA.



Selamat malam kawan-kawan yang super duper awesome.




jangan sedih-sedih.jangan nak tangkap leleh jiwang sangat ye. oh ye. Tahun baru Cina bakal tiba dan semestinya McDonald's menyambutnya dengan hidangan special.macam biasa, Prosperity Burger muncul kembali.bila aku terdengar je prosperity burger, tertelan air liur aku bayangkan nikmatnya dapat makan burger tuh.




amacam teruja x?




tapi,sampai sekarang belum ada rezeki nak makan prosperity burger. nak tunggu ada orang belanja, non hado!! tapi kiter la sikit pasal prosperity burger tu ye.at least,dapat kurangkan mengidam nak makan benda ni. yang aku tahu prosperity burger ini adalah daging segar yang disalai. datang dalam dua jenis iaitu Chicken Prosperity Burger dengan Beef Prosperity Burger.






tapi aku lagi pilih Chicken Prosperity Burger sebab aku suka daging ayam. kurang lah daging-daging ni. bagi yang tak tahan pedas,susah sikit la.sebab prosperity burger ni agak pedas.sebab banyak gila black pepper dia letak.tapi,aku yang menggemari benda pedas ni relax je la kan.cool =D






tapi ada satu lagi yang aku suka bila makan prosperity burger sebab disediakan sekali dengan fries istimewa. fries ni bukan yang selalu kita makan yang panjang tuh.yang ni bentuk dia gulung-gulung dan dipanggil "twister fries". rasa dia lebih masin dan aku sangat suka makan.sedap!!..tapi yang kurang,sebab dia sikit je.x banyak. so,x dapat nak feel lebih la.




my feveret






kalau ikut harga dia aku tak ingat.tapi berbelas ringgit jugaklah.bagi aku agak mahal lah.tapi, berbaloi dengan sedap dia.lagipon bukan selalu kan makan prosperity burger.






notakakipakcekbiola: sedapnya prosperity burger. entah bila dapat makan.





12 comments :

J.Syazwana said...

betol2.
setiap tahun mesti tak lepas dapatkan prosperity burger.
saya pulak suka beef.
tapi kalau beger mekdi biase suka ayam. haha !

♥NuR SyAFiQah♥ said...

nak pegi mcd esok..hehehe

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

Mkn kat mekdi bangi jeee..

..cik gugu.. said...

gugu pon x merasa lg~

hafiz hafizol said...

jum wan!!!!!!!!!!


duit nuffnang kau kan banyak!!

Anonymous said...

Baru je mkn td. Hehe.. Mkn 2 org pun dah RM30. Huhu

whitecappuccino said...

seksa jiwa raga la wan! Nakkkkkk!!

alien said...

ciken pospiti lambat lg kuar kot
dekat2 cines new year baru kuar biasanye

qasehraihan said...

saya dh dua kali pekena utk keluaran ni..hehe

k e y r i said...

huarghhh!!! geram aku tengok gambaq2 ni, malam ni gak aku nak pi serang mekdi!!

kyuubi said...

meleleh air liur... huhuhu

KiD said...

sedapnyaaaa!!!! curly fries tu terbaikk!!!