Sunday, December 4, 2011

MY HOMEMADE FAVORITE DISH =D



Selamat petang.




pasti setiap orang gemar memasak di dapur bukan.tidak kiralah sama ada masakan itu simple atau complicated. yang penting memasak ini satu kepuasan selain dapat menjimatkan wang dan kebersihan terjamin.




cuba teka apa masakan favorite aku? aku just bagi raw material je k.










pasti ramai yang dah dapat agak kan.itulah my favorite dish bila ada masa lapang.


nak tahu lebih lanjut,boleh klik kat entri ini dan ini


notakaki pakcekbiola : teringin nak buat lagi.memang tak jemu


9 comments :

fRaMe+LenSeS said...

bestnya wan. nak sikitttt~~~

Marya Hana said...

sekarang ni kemain senang nak masak kan..? pelbagai perencah adoo..

Sunah Sakura said...

stimbot! mabelessss!

Niza Romli said...

adabi~~menyelerakann..
wah stimbot. sedapnya!

hawiz said...

nak!!..adik nak nih..cptlaa..cpt!!...ahaks!

aDisH.sHidA said...

steamboat....naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak

whitecappuccino said...

tiba2 rasa nak wat jugak la..:)

J.Syazwana said...

cisss. dah la tengah lapar ni.
huhu

Alieza Dayasari said...

macam nak cuba gak jer...
la la la... nk cuba nnt .. tgh2 cuti ni kan..
hahahaha
singgah2 jap di sini,.