Saturday, December 10, 2011

THE PET PROJECT MALAYSIA 2012





Assalamualaikum dan selamat petang.




petang ini agak redup dan it's a good time to me to jog. kasi peluh keluar, bagi otak fresh. by the way, i check on this project masa i look at Home website Nuffnang.




Do you love dance?ada antara korang yang minat menari atau ingin tunjukkan bakat anda dalam menari. instead korang rahsiakan bakat korang pandai menari itu dari ramai orang,apa kata korang tunjukkan bakat menari korang tu untuk something good for unwanted pets? Jom ramai-ramai kita memeriahkan THE PET PROJECT MALAYSIA 2012!!




Sayangi binatang kerana Nabi kita pon sangat menyukai kucing






Apa tujuan sebenar projek ini?


"the Pet Project Malaysia 2012 aims to raise funds to support the various animal welfare NGOs in Malaysia and to create a platform to educate the public about the cause of these NGOs as they protect and care for unwanted and stray animals."


erti kata yang mudah. mereka nak minta dana untuk membantu binatang peliharaan yang terbiar dan tidak di jaga.




ini adalah logo projek THE PET PROJECT MALAYSIA 2012



Main highlight projek ini merangkumi dance, fitness, dan sport-based classes. Semua kelas ini akan diajar oleh performers dan trainers yang sangat dikenali di seluruh dunia yang mana akan menonjolkan bakat-bakat muda dari Malaysia.


Disamping main event, terdapat juga karnival sukan termasuklah facepainters, ball jugglers dan badut for the younger crowd. Bagi yang sukakan sedikit cabaran,terdapat wall climbing di sini yang dipanggil "Climb For A Life". Bagi peminat sukan bola sepak juga, mereka mempunyai peluang untuk join futsal collection as well as Asia's Largest Football Card Montage.semestinya ini sesuatu yang menyeronokkan. 


Sebagai sebuah syarikat pengiklanan yang terkenal,Nuffnang juga turut mengambil langkah inisiatif untuk membantu projek ini berjaya.


Di bawah ini adalah details tentang THE PET PROJECT MALAYSIA 2012


Date: 7th January 2012 (Saturday)
Time: 11am to 11pm
Venue: The British International School of Kuala Lumpur
No. 1, Changkat Bukit Utama,
Bandar Utama, 47800 Petaling Jaya,
Selangor Darul Eshan, Malaysia.


Jadi,kepada sesiapa sahaja yang terbaca entri ini,jika anda free pada tarikh tersebut,jom join sambil beramal kepada binatang peliharaan yang terbiar dan kelaparan.Di bawah ini adalah harga tiket untuk event ini.








laburlah sedikit wang anda untuk beramal pada binatang yang memerlukan.dengan sedikit wang itu, anda mampu untuk belajar art of dance dari tenaga pengajar yang terkenal di dunia, di samping itu wang yang anda laburkan akan diberikan kepada NGO yang menjaga kebajikan binatang peliharaan.

anda boleh dapatkan tiket anda di Petfinder.my seperti banner di bawah



untuk mengetahui lebih lanjut tentang projek ini,anda boleh ke sini untuk lebih maklumat.

notakakipakcekbiola : tetibe rindu nak pelihara kucing sendiri.

10 comments :

!! YaNa YassiN !! said...

i love cat,...:))

qasehraihan said...

comelnyer kucing tu wan..hehe

tukar cat rumah nampaknya..samala kita benarnya..hihi

gedek! said...

Logo tu cantik sebab ada imej love yg macam belang rimau...

tapi ... rimau tu kira pet jugak ke...?

Iffah Afeefah said...

xlrt nk bela

Joe_Hans said...

suka kucing! tapi tersangat alah dengan kucing.. adeyh...

ahsfantasy24 said...

Heh !
Kenapa comel sangat kucing tu??
Hehhehe ~

Latest Post:
Perubatan Tradisional Untuk Pelbagai Penyakit

EARNIC said...

ala comelnya kucing tu

diba said...

kucing comel..;)

apik pehe said...

kucing adalah haiwan yang paling apik suka

Hanih Borhan said...

menarik!