Wednesday, December 28, 2011

SEGMEN RINGKAS | BLOG PILIHAN 2011 BERSAMA PAK CEK BIOLA



Selamat petang kawan-kawan.




Oh ye, agak lama jugak PCB tak buat segmen. Last pon dekat setahun dah kot. Sebenarnya tak berani nak buat segmen, takut tak de orang nak join. hik hik. tak pe lah, belum cuba belum tahu kan. jadi, PCB nak try buat satu segmen pendek dan ringkas.




Syarat-syarat penyertaan : 


1) Buat satu entri yang bertajuk " BLOG PILIHAN 2011 BERSAMA PAK CEK BIOLA"


2) wajib letak header Pak Cek Biola bersama link entri ini sekali ok =D








3) Ok..skang pilih SATU BLOG SAHAJA yang menjadi pilihan anda sepanjang 2011.



  • Nyatakan nama blog tersebut bersama url blog.
  • letaklah header blog tersebut untuk promosi blog itu.
  • nyatakan kenapa anda meminati blog itu?
  • apakah harapan anda pada blog tersebut.

4) dah siap, tinggalkan link url entri anda ke entri ini.


Tarikh Tamat : Malam ini 11.59 malam


mudah bukan!! so jomlah join beramai-ramai ye.tak perlu tag kawan-kawan. kalau ikhlas hati, jom join.sama-sama tambah kenalan + tambah trafik ok.


5 yang terbaik akan PCB review. dan semua entri yang join, PCB akan letakkan url anda di special entry.


terima kasih atas sokongan anda.


notakakipakcekbiola: InsyaAllah, next year, PCB akan buat segmen berhadiah. nantikan =D



11 comments :

mizz.miza said...

join jugak lalala ...

http://qasehkuwardah.blogspot.com/2011/12/blog-pilihan-2011-bersama-pak-cek-biola.html

tunz said...

nkbagi tau sat..syarat no 2 tu ..silap taip kot...2011 kan..jap g mama join

Cik Bambam said...

kita pon dah krueng sikit nak berblogging pokcik!huhuhuhu... keep it up okeh! :)

Ayuni said...

http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2011/12/blog-pilihan-2011-bersama-pak-cek-biola.html

ridzuan sujari said...

saya join pak cek biola... =)

http://ridzuangjanz.blogspot.com/2011/12/segmen-ringkas-blog-pilihan-2011.html

tunz said...

mama tunz joined!!!

http://tunzhotspot.blogspot.com/2011/12/segmen-ringkas-blog-pilihan-2011.html

ok tak mcm ni??

Lia Irdelia said...

jooin.. join.. =)

http://i-irdelia-memylife.blogspot.com/2011/12/blog-pilihan-2011-bersama-pak-cek-biola.html

Shafiq said...

http://shafiq-asimplelife.blogspot.com/2011/12/blog-pilihan-2011-bersama-pak-cek-biola.html

Iffah Afeefah said...

xlart join

da staun berlalu zmn segmen upenye

diana said...

awat sat sangt??
dah tutup la ye??
tak dan nak join..:P

Syazwani Mazlan said...

nak join. tp dh close pulok.hukhuk