Saturday, December 31, 2011

SELAMAT TAHUN BARU 2012 | PAK CEK BIOLA



Selamat Tahun Baru 2012 !!
Selamat Tahun Baru 2012 !!
Selamat Tahun Baru 2012 !!


amboi, kau gila ke apa PCB wish sampai banyak kali.bukannya orang lain tak tahu esok Tahun Baru.kih kih.hempuk dinding seratos lima puloh kali.





oo yeah! korang celebrate dekat mana? PCB baca, ada dekat KLCC, ada dekat masjid negara, ada dekat rumah je, ada dekat kedai mamak, ada dekat toilet! opss (motif toilet, apa ke tak de tempat elok sikit?)


tak kiralah kat mana pon korang celebrate. bak kata kawan aku.. " pergi berdara berteruna, pulang berdara berteruna.." . pening kejap fikir. biaselah tak matang lagi.hoho.


PCB sambut dekat bilik je bersama nota-nota nak exam.biaselah,Rabu depan nak exam. kau gila next week nak exam, malam ni pergi terkinja-kinja sambut New Year, itu memang gali kubur sendiri blank jawab exam nanti. so, duk bilik sudah.sambil melayan ulser ni.


"2 ketul dekat gusi 4 ketul dekat pipi"


sakit sangat kena ulser ni.2 ketul dekat gusi 4 ketul dekat pipi. serius dah bengkak dah pipi aku ni. kawan aku cakap suruh minum air banyak-banyak.ada yang suruh letak garam. erk, pedih kot. korang ni nak naya aku ke apa? aku try tahan another few days.harap ok.huhu




jom tengok pengalaman 2011 Pak Cek Biola di PART 1 dan PART 2


notakakipakcekbiola: teka teki, sebut sekali dia hidup,sebut dua kali dia mati?apa dia!!



27 comments :

CekbOlat-bOlat said...

bolat mama tak kasi kluar ! dok umah diam2.. sbb anak dara -____-

hepy new year pCB..

azri johan said...

hepi new yaerr !!

..cik gugu.. said...

epy new year pakcek.. ta teringin pon nk kuar celebrate.. huhu dok uma mnum susu lg syok. hehe.

Aimifiqa said...

selamat tahun baru. mge tahun ni lebih membawa makna. insyaALLAH XD

Tyratyra said...

Boleh pulak kena ulser bila nak dekat exam ni. same la kite, start exam rabu ni hehe.

Salam tahun baru & goodluck utk exam ! :)

IMANSHAH said...

selamat tahun baru en wan

deen azmee said...

as-salam..

selamat menyambut tahun baru 2012.. good luck 4 your exam also.. hehehe..

KuNanGKuNanG said...

happy new year...&good luck for your exam...:)

yua said...

hepy new year. gud luck for exam...

::blog anak jawer:: said...

selamat tahun baru... same la kite... sambut new year dpn buku je...

aza said...

epi new year...

slmat mnjwab exam
:)

Anak Ulu Cheka said...

selamat tahun baru pak cik
moga 2012 lebih sukses lagi

myra azraff said...

selamat tahun baru pak cek biola..main biola kasi super...haha
:D

safwanmahzin said...

selamat tahun baru...xam baik2..=)

Shukri Mohd Ali said...

makan nasi putih telur dadar...

SyedGraphiX dot Com said...

Slamat tahun baru! hehee :)

SyedGraphiX dot Com said...

Slamat tahun baru! hehee :)

Azuan said...

happy new year!

faizs said...

selamat tahun baru wan. semoga dalam kebaikan sentiasa. good luck yaw. :)

faizs said...

selamat tahun baru wan. semoga dalam kebaikan sentiasa. good luck yaw. :)

アヌムちゃん said...

hny 2012!

Iffah Afeefah said...

xde smbut2 de

shandye. said...

selamat tahun baru! semoga 2012 membuka lembaran baru untuk kita semua menjadi manusia yang lebih baik...

=)

aimaniman said...

akak baru kenal blog ni.. ucaple selamat datang 2012..???

sama je macam adik.. 'gila' kalau menyambut 2012 tapi tugas asasi kita tinggalkan macam adik sibuk study, macam akak sibuk dengan sekolah, rabu ni,... so sambut dengan tugasan je lepas anak2 tidur...

Syukri Mohtar said...

happy new year..have a blast ye pak cek biola =)

whitecappuccino said...

selamat tahun baru!!!

anamizu kaito said...

hepy new year PCB!!!!! hehe







luv,
cik ana