Saturday, December 10, 2011

A SHORT NIGHT IN ALAMANDA PUTRAJAYA



Selamat petang.




semalam my friend ajak watch filem Ombak rindu. I actually teruja untuk tengok apa istimewanya filem ini sampaikan kutipan untuk filem ini agak tinggi. Besides, I read some entries from bloggers and said filem ini bagus, filem ini menarik and etc. semalam dekat Alamanda pon 4 halls untuk filem Ombak rindu sahaja. sangat fenomena cerita ni.






by the way,although, I x baca pon novel dia,I think filem ini biasa2 je and sama sahaja dengan love story filem yang lain.mungkin tempias novel dia yang sangat popular buatkan orang lebih teruja. baru action bawak tisu ingatkan boleh sentuh perasaan, tapi biase2 je. But, a good job to them.adalah sikit perubahan masyarakat kita berminat untuk lihat filem Melayu.




by the way,semalam is a bad day for me too. Dari Bangi nak ke Alamanda just took around 10 minutes only. Tapi, perjalanan sependek itu buatkan aku tak sedap badan. kepala pening and aku loya tekak.I don't know why because sejak aku besar ni aku dah kurang mabuk bila naik kenderaan.Tapi semalam aku muntah dalam toilet dekat alamanda.I think banyak angin dalam badan kot.




so, I took some rest before masuk panggung wayang and I rest next to tempat orang main bowling.memang ada function dekat tempat bowling and i tak hiraukan diorang. waktu masa diorang umumkan pemenang, i heard a name thats looks familiar to me. Hisyamuddin bin Fadzil!! oh itu kid!! i see dari jauh and confirm itu kid. after function tu habis, I greeted Kid and betol, itu kid.teruja dapat jumpa kid for the first time.




nak kenal kid. jom klik header dia =D










notakakipakcekbiola: esok akan ke Kelantan sampai hari Isnin. attend seminar.





6 comments :

Iffah Afeefah said...

sambil attend sminar ley blik kg ye x

Kalamhati said...

penah bc novel ombak rindu..tp tak berminat nk tgk filem tu..huhu

aCu said...

cika ade baca ombak rindu tu dulu. after abes pmr. best. tapi cika dgr kata movie tak sebest novel. tatau la. cika tak tgk lagi.

azalia hjsalleh said...

kena bace novel bru leh henjoy filem kot

Afiq Mohd Zainol said...

lame x pgi alamanda.. tmpat wajib lepak dlu kot.. ;)

Hanih Borhan said...

amboih,siap bawak tisu! :p