Saturday, December 17, 2011

SPONTANEOUS SATURDAY | TERINGIN NAK MANDI DEKAT SANA.



Selamat petang.


teringin nak mandi manda dekat sana. tapi orang kata bayaran mahal.tapi macam best. nak tahu kat mana? jap nak search gugel.




 banyak betol tempat mandi


 pergh,yang ini kalau dapat main banyak kali.hoho


ada masa aku nak pergi =D


notakakipakcekbiola: korang ada pengalaman pergi sana?



9 comments :

Himmymaru said...

Pegy dulu pun tak mandi, masuk pun free :)
pegy masa summer splash dulu.
woot woot!

Daddylicious said...

2dewasa 2kanak-kanak....rm200 lebih kurang...tempat mmg layan...:)

nasha sanza said...

tak pergi lagi..memang masuknya mahal..walaupun dekat..

Shafiq said...

Tak pernah pi lagi...huhuhu

J.Syazwana said...

dah tiga kali pergi sana.
memang syok gila. tapi lagi syok kalau pergi weekdays sebab tak ramai org. kalai weekend kompem ramai so kene beratur nak main gelongsor2 tuh. tapi tiga kali pergi tiga2 kali masuk yang tempat air punya. tak pernah masuk extreme park dia sebab penakut. haha ! and rumah hantu dia sangat seram. kene try ! hehehe

untuk warganegara malaysia ada diskaun. tapi tak ingat bape. tp memang syok !. huhu

Joe_Hans said...

jauh....xder kesempatan nak gi lagi..hoohohho

azalia hjsalleh said...

kita nie pelik sikit..
mmg x minat nak pegi sunway lagoon padahal dkt jugaklah dgn rumah

Halimatun Sa'adiah said...

maen ayor mmg best kalo rmai2..
sunway lagoon x pnah pegi lg, tp desa water park uda..

KiD said...

tak pernah gi.. tapi orang kata best.. tapi, siapkan duit jugak laaa.. macam2 nak main nanti.. :)