Tuesday, December 20, 2011

TIPS MEMIKAT WANITA IDAMAN



Selamat petang buat semua pembaca blog PCB yang super duper awesome.




so, how's your day today? harap-harap semua ok.Bangi sekarang ni hujan.Alhamdulillah,hujan rahmat. Anyway,mesti rindukan nak tunggu PCB berceloteh.(perasan sekejap!) .sori, dah nak dekat final,so, bertungkus lumus siapkan report, assignment dan lab. kih kih.




owh ye, kalau entri yang lepas PCB ada bagi tips untuk lupakan si dia, kali ini PCB akan bagi tips lagi berkenaan dengan cinta iaitu tips untuk memikat wanita idaman anda.










1) bersahabat dahulu 


kadang-kadang kesilapan terbesar lelaki adalah terlalu cepat untuk menjalinkan hubungan. kau ingat anak dara orang tuh macam mainan,bayar 10 ringgit terus dapat.haha.joke only. wanita ni kita kena ambik masa ye kawan-kawan. kita kenal hati budi dulu dan terus berkawan. rasanya dengan berkawan boleh merapatkan lagi hubungan korang.orang kata slow-slow, jangan nak cepat sangat. wanita mana yang nak lelaki yang baru kenal sehari dua kan.




2) buang perasaan malu


wanita lebih suka lelaki yang berterus terang. maksud di sini,jika benar korang mencintai mereka, berterus terang dan jangan bajet korang nak malu sangat.tak de istilah macho kat sini. lelaki macho akan meluahkan isi hatinya terhadap orang yang dia suka. Bila mereka berterus terang, wanita akan teruja dan merasakan lelaki tersebut benar-benar mencintai dia.buang sifat malu anda untuk berterus terang.




3) perlu tahu apa yang wanita suka


kalau anda memang meminati wanita itu, ambil berat tentang apa yang dia suka speerti warna kegemaran,makanan kegemaran dan banyak lagi. Tapi awas jangan disebabkan anda meminati wanita itu,anda tahu serba serbi tentang diri mereka.itu membuatkan mereka rimas dengan anda dan rasa privacy hidup mereka dicabuli. Cuba mengambil berat terhadap mereka dalam keadaan yang terkawal dan ada batasnya.




4) cari masa dan tempat yang sesuai


janganlah pikat wanita ketika mereka sedang stress atau ketika tempat yang tidak sesuai untuk kamu luahkan perasaan. Luahkan rasa cinta anda mungkin waktu dia sedang bergembira dan senang hati.itu sedikit sebanyak mempengaruhi emosi dia. Kadangkala secara tidak sengaja adalah saat paling indah.tidak percaya ,jika kamu terkeluar ayat untuk memikat mereka dan mereka menerima.indah bukan.




jadi,itu sahaja dari PCB kali ini.selamat mencuba




notakakipakcekbiola: kuat sungguh makan hari ini =D



10 comments :

cucu umie said...

makan lg bg pam sikit badan tu..huhuhuhu

deen azmee said...

pergh! boleh ganti brother love ni.. hehehe..

fRaMe+LenSeS said...

kaedah paling manthopp. jadilah seseorang yang boleh diharap. :) bila dia tahu kita leh harap, yang akan ebrsama dia senang n susah.. dia akan pilih kita insyALLAH. :D

coachnike28 said...

boleh lagi ke kita guna tips..cuba kita tanya kaum hawa....boleh ke?

Joe_Hans said...

masalahnyer saya pemalu..buahahah.. pemalu lar sangatkan.. ngehehehe

Shafiq said...

tips2 yang berguna dari saudara Rozuan... :-)

J.Syazwana said...

sebagai seorang wanita aku memang setuju dengan semua point kau. hehehe

tipsmemikatwanita said...

perkongsian yang menarik! terima kasih.

Iffah Afeefah said...

y ni aku ase ade betol nye

maybe ade pempuan mmg gni kan?

Anonymous said...

Bagaimana pula dengan wanita yg kita suka tu dduk berjauhan krn bljr. Dan kte jrang berhubung dengannya krana tdak mhu ggunya fokus utk blajar. Adakah peluang utk memikat hti wanita tu smakin sukar atau tiada harapan utk memikat hatinya?