Monday, December 19, 2011

TOP 10 BLOG CARIAN TERTINGGI DI GOOGLE MALAYSIA 2011



Setiap tahun, Google akan mengeluarkan top 10 senarai carian paling hangat mengikut negara. Tidak terkecuali, Malaysia juga tersenarai dan senarai top 10 carian tertinggi di Google Malaysia telah dikeluarkan oleh laman web rasmi Google Zeitgeist. Antara senarai carian yang dikeluarkan ialah top 10 Blog Carian Tertinggi di Google Malaysia 2011.




dan keputusan dia ialah:










tahniah pada yang tersenarai. didahului oleh blog serius,diikuti oleh blog beautifulnara, papagomo, jejari runcing, honeykoyuki @ blog fatin liyana, Oh bulan, kari ngeri, Malaymoviesfull, My resipi dan juga belog Hanis Zalikha @ inibelogsaya.




untuk paparan top 10 bagi kategori lain,bloh ke blog ammar




notakakipakcekbiola: 100 tahun lagi ,belom ada agaknya blog aku tersenarai.haha



8 comments :

fRaMe+LenSeS said...

insyALLAH. amin2. nadh doakan kamu. :D

Shafiq said...

Boleh je blog awak terkenal. :-)

fatimahdin said...

bila lagi blog saya?
fatimahdin5734.blogspot.com

AMMAR YASIR said...

Best lah kalau blog kita tersenarai TOP 10

apik pehe said...

huhu..diorang dah memang tersenarai..huhu..kiter ni nanti la wan ek

cucu umie said...

insya-Allah ad rezeki tersenrailah nty..

Juliet_iRa~" said...

heee..sm la kita..;p

:)

million apparel said...

banyakkan entry yg menarik serta kekemasan blog