Tuesday, December 27, 2011

VIDEO PERTUNANGAN PENGASAS NUFFNANG | 30 NOVEMBER 2011


Video pertunangan Timothy Tiah Ewe Tiam, iaitu pengasas bersama Nuffnang bersama pasangannya, Audrey Ooi Feng Ling juga merupakan seorang blogger. Acara ini terlah berlangsung pada 30 November 2011 yang lalu di Neroteca, Kuala Lumpur.





Sangat sweet dan kreatif proposal oleh Tim untuk Audrey kerana menggunakan kartun Meme. Tim berada di luar restoran dan menunjukkan kartun meme dan tulisan di atas beberapa kertas. Audrey yang sedang minum membaca tulisan dan melihat meme tersebut tersenyum lebar. dan at last, menerima lamaran daripada Tim.





Tahniah diucapkan kepada Tim dan Audrey. ini bukan entri bodek nak dapat BE taw.haha. saje wish sebab suka sangat video tuh.sangat kreatif.sape punya idea le tuh kan. 



notakakipakcekbiola: kalau tak maw Meme kartun tu apa. search je 9gag dekat gugel.



4 comments :

hawiz said...

ouhh..so sweet lorh

Joe_Hans said...

aku nak buat macam nie jugak...hahaha

berangan***

Cik Rose Cute said...

Memang sweet la....hihihi

Kalamhati said...

soo sweeettt!=)