Monday, January 9, 2012

GAMBAR MASAKAN EZANI FARHANA | JUARA MASTERCHEF MALAYSIA PERTAMA



Tahniah buat Ezani Farhana kerana menjadi Juara MasterChef Malaysia yang Pertama. Ezani Farhana merupakan seorang doktor gigi.wah, hebat!! doktor gigi yang berbakat dalam dunia masakan.










pasti ramai yang terfikir, apakah masakan yang di masak oleh beliau sehinggakan beliau menang dalam MasterChef Malaysia. Di bawah ini adalah di antara gambar masakan Ezani Farhana.



Sumber gambar asal : PezolStylez



sangat menyelerakan bukan.pasti yang melihat semua akan terliur dengan masakan yang dicipta oleh Ezani. memang layak Ezani bergelar MasterChef Malaysia yang pertama.


untuk dapatkan resepi, boleh ke laman web rasmi MasterChef Malaysia


notakakiPCB: boleh panggil Chef Ezani lepas ini.dia pon ada blog dan twitter.

twitter Ezani - @ezanimonoto


6 comments :

Niza Romli said...

ada staiiii. alamak, lapaq terus.

Epit Lavica said...

mak aii . sedap giler ! terliur dah ni haa

Teratak Zaffendi said...

tapi dari dulu mmg target dia menang..dia mcm faveret chef lah..tahniah, buat ezani..

whitecappuccino said...

Doktor gigi..pandai masak pulak! tahniah buat Ezani.

ayie said...

adeii sakit jiwa tengok!
lapo..lapoooo

anamizu kaito said...

perhhhh! da la doktor,terer masak pulak lagi!! mmg pakej arrrr!!!









luv,
cik ana