Monday, January 16, 2012

HAPPY SPECIAL BIRTHDAY AFIQ AFHAM !!





" Selamat hari jadi..
Selamat hari jadi..
Selamat hari jadi Apik Pehe (Afiq Afham)..
Selamat hari jadi..."


tahniah buat kawan blogger paling baik dgn PCB yang giler hensem ni ha =D.awek keliling pinggang sorang je.. sape tak kenal blogger femes Afiq Afham atau nama glamor dia Apik Pehe. biaselah oghe klate, namo jadi beruboh.hehe. Gomo klate gomo.. opss!!hik hik.


Sebut pasal Apik Pehe, mesti semua orang rindu akan kartun lidi dia.serius cool babe.PCB kalau baca blog dia for sure gelak sakan. memang tak rugi kalau korang follow blog dia.sekarang ni dia kurang sikit update, almaklumlah tengah kejar kerjaya jadi bisnesman berjaya.amin!!


bro, PCB harap ko cepat-cepatlah kahwin..(paksa ni !!). umur pon dah tua.hik hik. PCB x pe muda lagi. jom r guys n sweet girls, jom terjah blog mamat ni.!!


klik banner atas ni kalau korang nak usha blog comel dia


nilah apik pehe.sori der pinjam gambar lu
suka gambar ni sebab muka apik paling pelik.hoho.



notakakiPCB : jangan nangis plak Apik Pehe sebab terharu..hehe



3 comments :

Iffah Afeefah said...

slamat ari jadi apikkk

ahsfantasy24 said...

wah !
apik di situ !
hehe happy birthday lah ye :)

Apik Pehe said...

yakkkk!!!hahaha..sebak rasa didada ni..wwuuuwuuu...walaupun tak jumpa lagi PCB ni..tapi wan memang terbaik lah..hehe..terima kasih..