Friday, January 20, 2012

IT'S OVER | CONGRATS TO MY ABANG!!




Salam jumaat.


It's over.. apa yang over? huk huk.setelah menanti penuh derita, lihat orang lain sudah habis paper exam dah lama, PCB baru pagi tadi settlekan paper yang terakhir. MERDEKA!! yeah!! bukan merdeka selama-lamanya, merdeka untuk sem ni lah =)


Overall, puas hati dengan exam kali ini. kenapa?


  • semua paper di jawab semua soalan..Alhamdulillah.better jawab dari tinggal kosong je kan.
  • memang sem ni belajar dari awal sem, bukan last minutelah

mungkin sebab ini adalah tahun akhir PCB untuk degree, so PCB lebih fokus kepada study.dah kurang main-main. InsyaAllah PCB akan pulang ke kampung kejap untuk release tension sebelum datang balik untuk siapkan tesis.




tahniah abang!!



By the way,dalam raya cina nanti my abang ke 2 nak bertunang. Congrats abang!! PCB pon baru tengok sekali je bakal tunang dia. orang dekat dengan rumah je. Alhamdulillah,jodoh dah sampai. Nanti PCB update ok gambar tunang


notakakiPCB: nak online sampai lebam hari ni dan esok!!


10 comments :

CekbOlat-bOlat said...

tahniah =)
PCB bile lagi?

Iffah Afeefah said...

lps abg adik pulak kan

haha

Joe_Hans said...

wargh..dah grad.. best giler!

Syaifuddin said...

tahniah :D

shera haifa said...

tahniah dah hbs exam sem nie..gud luck sem depan..
:)

man yusoef said...

bagusnya study dari awal sem..aku mmg tak kan lah..haha..owh sila transfer sifat rajin tu kat aku sikit

blackrosehunter said...

tahniah utk abg PCB dan selamat merdeka!haha

Apik Pehe said...

hehehe..tahniah untuk abg..adiknya biler pulak

Cik Rose Cute said...

Semangat!!! nak up-date sampai lebam ya....hihihi

whitecappuccino said...

tahniah! nanti dpt sis-in-law la pulak ya