Thursday, January 5, 2012

KHAMIS SPONTAN | EDISI MUKA BANGGA DAPAT BAUCER BUKU RM200




Tapak tangan kiri kanan rasa gatal. ingatkan hasil reaction chemical bereksperimen dekat lab, rupanya dapat voucher free. RM200 pulak tuh.sape je yang nak bagi free kan. Thanks Datuk Seri Najib sebab bagi PCB and kawan2 voucher free. ini bukan hasutan untuk dapat lebih ye =D



dengan langkah seribu,gigih kami bertiga berjalan bawah mentari panas semata-mata nak dapatkan voucher buku free. #over sangat ayat tuh.RM200 kan.haha. mata duitan sangat.  


amboi cik abg 2 orang ni. gigih sungguh menunggu turn nak dapakan voucher..



dan hasilnya, 


amboi Encik Selipar Hitam.suka sunggoh dia..



penuh tangan PCB pegang voucher.haha.kaya2..



notakakiPCB : lepas ni nak g borong buku dekat MpH.tak pon gi Kinokuniya, KLCC. hik hik



10 comments :

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

azalia hjsalleh said...

kalau dpt pun x tau nak beli buku apa.. kita dh nak habis belajar kot..
benda nie leh gune smpai bile?

Shafiq said...

Smart aa muka PCB.. :-)

KuNanGKuNanG said...

syukurkn..dapat gak kite guna tuk tuntut ilmu...:)

Eza Boom Boom :) said...

beli buku tauu, jangan beli benda lain plak :P

diana said...

beli buku lepas tu jual buku tu kat kengkawan..dapat duit..hehehe

tunz said...

WAH..HEPI SAKAN DPT RM 200 YER....MMMM

アヌムちゃん said...

byk tu rm200.boleh beli byk buku.huhu

KiD said...

beli buku 555 nak? hahahahaa

shera haifa said...

- dengki.. kita tak dapat lg.. xsabar nk g borong buku nie..

- ermm buku apa yaa.. dah laa novel xleh beli pakai vaoucer..huk3x..