Thursday, January 5, 2012

KHAMIS SPONTAN | EDISI SEDAP DI MAKAN DI WAKTU PANAS



Sebenarnya PCB tak de idea nak buat entri.disebabkan hari ni Thursday, boleh buat Spontaneous Thursday.tapi sebab PCB cuba nak agungkan bahasa Melayu, tukar Khamis Spontas. cumel kan. #ok muntah air pepsi jap.


tengah panas macam ni, apa agaknya feveret korang nak hilangkan lapar dan dahaga terutamanya. Kalau PCB inilah yang PCB recommended:-


gambar bawah ni sume uncle Gugel punya.jangan tertelan air liur sudah.



ABC - air batu campur / ais batu campur? dapat pulak ABC durian tambah aiskrim =D
yummy..



ini memang feveret PCB waktu study kat kuale Kangsar.memang cendol pulut Lembah terkenal.. sedap tol =D



ini pon feveret sambil study waktu tengahari kan.dapat pulak yang tepung dia kaw2 pergh!!
meletzz..


k lah letak 3 gambar pon dah buatkan perut aku dah berkeroncong ana.korang mesti sama kana?? haha. dugaan-dugaan. ok lah nak pergi lab dulu sambil kutip baucer RM200.. oo yeah!!


notakakiPCB: pasni leh borong sakan dengan baucer RM200.nak beli buku apa ye?




8 comments :

Cik Pulau said...

abc..
pulut cendol kat belakang ukm.. laksa rimba..
yummy..
lalala~

Ayuni said...

klau kt Ganu, ske makan keropok....tepi pantai....

J.Syazwana said...

suke abc dengan goreng pisang.

tapi tak berapa suke cendol.

sikit2 boleh lah.

hehehe

Shafiq said...

Mouth watering... hehe

hafiz hafizol said...

sume makanan alah dia atas aku sukeee!!!!!

AwieKashi said...

perghhh...cendo tu tingat kat bandar segamat..

Elih Japahar said...

Untunglah dpt baucer haha..gunakan sebaiknya, cuma boleh beli buku kan? huhu

shima said...

tulah sekarang kat jb ni tgh musim panas, so kalau dapat 3 makanan ni memang siperb la. saya kurang minat cendol tapi paling suka makan cendol kat tangkak sebab sangat sedap.. pisang goreng? hari2 pun boleh makan tinggal hulur duit je kan.