Saturday, January 28, 2012

ONE WEEK | HAPPY TIME WITH FAMILY



Selamat malam.


Ada rindu sama PCB x? hehe. sudah seminggu tak update blog. baru sampai UKM selepas pulang dari rumah dekat Kelantan. Home Sweet Home. memang benar orang cakap, rumah adalah tempat terbaik seindah syurga. Rumahku Syurgaku..


Dalam seminggu ni, PCB luangkan sepenuh mungkin masa bersama keluarga. Bukan selalu kan dapat luang masa bersama keluarga, Ye lah, sekarang ni sepatutnya PCB cuti semester 1 bulan. Disebabkan tanggungjawab sebagai final year student, terpaksa korban masa untuk settlekan tesis.


Cuti seminggu yang lalu, abang PCB bertunang!! Tahniah, nasib baik rumah tunang dia tu dekat sahaja dari rumah PCB.dalam setengah jam je. jadi, tak perlulah nak berjalan jauh. Alhamdulillah, semuanya selesai dan selamat sudah bertunang.



kek pertunangan sebelah pompuan..


gambar waktu abang bertunang nanti PCB upload. hari tu tak guna kamera PCB, so takde gambar untuk diupload. tapi, Alhamdulillah sebab capai juga hajat abang untuk bertunang dan tak lama lagi mendirikan masjid.


memang cuti ni sinonim sungguh dengan kahwin.dekat kampung PCB je hari-hari dapat invitation orang kahwin. Yang penting sepupu yang sebaya PCB pon semua dah plan nak berkahwin. alamak, PCB pon belom ada calon lagi..ada sape2 nak isi borang? boleh mintak ye!!


oklah.PCB pon penat nak berceloteh panjang.nanti PCB update lagi.



7 comments :

Nafisah Ruslan said...

tahniah kpd abg pcb! semoga cepat kahwinnya pulak :)

..cik gugu.. said...

nak borang .. hahaha !

whitecappuccino said...

tunggu gambar PCB kawin pulak.

Ziera Ieyah said...

aah la...PCb bile ag??hehe

Iffah Afeefah said...

serius rindu ko nye blog

tk berupdate lngsung kan

amier_fekhry said...

tahniah atas pertunangan abg PCB.. lps ni turn PCB lak.. hahaha

shera haifa said...

owhh PCB org kelate. sama la kita.heee