Friday, January 13, 2012

PENGUMUMAN PENTING! PENARIKAN SEMULA SEGMEN RAMAH MESRA BERSAMA BLOGGER (1) | EDISI PERCUBAANSelamat petang.


Pasti ramai yang tertunggu-tunggu siapakah 4 blogger yang terpilih bagi segmen yang  PCB  anjurkan semalam.


Dengan ini, PCB selaku penganjur SEGMEN RAMAH MESRA BLOGGER (1) | EDISI PERCUBAAN meminta maaf kerana terpaksa menarik semula segmen berkenaan dengan serta-merta di atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan.


Terima kasih diucapkan kepada rakan-rakan blogger yang sudi join segmen berkenaan. Penat lelah kalian menghasilkan cerita pendek yang kreatif amat PCB hargai. Namun, PCB akui kesilapan ini berlaku dari pihak PCB sendiri. dan InsyaAllah, PCB akan gantikan dengan segmen yang baru secepat mungkin.


Tidak lupa kepada semua blogger yang sudi share di Facebook dan retweet di Twitter. Sekalung terima kasih atas jasa kalian mempromosikan segmen tersebut.


Namun, apakan daya, PCB tersilap langkah dan PCB ingin meminta maaf secara terbuka kepada pihak yang berkenaan dan semua yang terlibat dalam segmen ini secara langsung dan tidak langsung.


Diharapkan agar tiada pihak yang tidak berpuashati dan PCB memohon maaf sekali lagi atas penarikan semula segmen ini. Segala kerjasama anda PCB ucapkan terima kasih yang tidak terhingga.notakakiPCB: rasa sangat serba salah dengan semua peserta yang join. sorry =(5 comments :

Cik Bambam said...

whyyy???~!!

dila said...

oh..ada pulak edisi percubaan ek. syiok r dapat trafik free. huh

J.Syazwana said...

lor. dah kenapa ?

shera haifa said...

owh...T_T

KizMySeLf said...

kita hanya merancang,tuhan yang menentukan