Sunday, January 8, 2012

SELAMAT HARI LAHIR BUAT PCM DAN KAK YANA



"Allah Selamatkan kamu..
Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan PCM dan Kak Yana..
Allah selamatkan kamu.."


ok.PCB sudah nyanyi lagu birthday buat mereka. Happy birthday korang dua.tak sangka tarikh sama. siapa yang tak kenal blog PCM a.k.a. Pak Cik Mat Gebu dan akak Yana kita. dua-dua blogger famous kot.




sila klik header untuk ke blog kak yana..sweetkan header nih


akak yana ni bakal lahirkan anak tak lama lagi.tahniah akak.tak sabar nak tengok baby comel.tengoklah sape mak ngan ayah dia kan. akak yana ni merupakan isteri kepada dak hensem (panggilan manja akak yana untuk suami dia). 


memang PCB minat blog akak yana sebab entri dia sempoi plus akak pon sporting ditambah laki dia yang gila-gila skit.hahaha =D.ok stop. memang komen hampir setiap entri dia. yang penting PCB letak dekat bloglist PCB. itu dah tunjukkan yang PCB minat blog ini.


Harapan buat akak yana, semoga bahagia dengan suami dan bakal anak nanti. teruskan berblogging.x sabar nak baca entri baru.hik hik



owh PCM.disebabkan PCM dah bagi amaran keras tak leh ambik gambar dekat blog, PCB tak berani nak ambik.hakcipta terpelihara.kan PCM!!huhu.


Sape yang tak kenal dengan Mat Gebu kan. semua masakan dia bagi orang yang dah makan nasi dua pinggan jadi lapar balik.memang sedap dan menarik hati. cuba korang ke blog dia dan bagitahu PCB,apakah korang tak terliur dengan masakan dia.for sure,korang jatuh hati tengok.


Memang idola dalam masakan. PCB pernah cuba beberapa resepi mudah dari blog ini dan Alhamdulillah menjadi walau tak sesedap yang PCM buat.


jom terjah blog mereka berdua


notakakiPCB: teringin nak jumpa mereka berdua secara real life. revise lagi. untuk exam esok.caiyok!!





6 comments :

YanaMIB said...

weehuu ada entry khas gitu..oh tacing tacing..muchas gracias for the wish..setiap ayat tu buatkn idung akak kembang seinci lebey..kehkehkeh~ ^__^

ahsfantasy24 said...

wah !
hari ni ke bfday encik mat gebu?
hee sangat kagum dia dia dan masakannya :)

Happy birthday !

Norlida Ramli said...

slmt hari lahir utk mereka berdua..bestnya pasangan suami isteri besdaynya sama..hehe

Mat Gebu said...

Waaa..ter taching gak macam Yana...terima kasih atas ingatan anda...

Cik tikah said...

wah, dia tgh mngandung la eih? selamat hari lahir :)

anamizu kaito said...

wahhhhh sweetnye!!! :)






luv,
cik ana