Wednesday, January 18, 2012

SESI PERKENALAN | JOM KENAL BLOGGER EZAD AMIR



Selamat petang.




kalau semalam, PCB sudah review blog Hawiz, kali ini PCB akan review blog lagi seorang peserta yang join segmen yang terbatal hari tu. kali ini kita berkenalan dengan Ezad Amir.




Ezad Amir..








alamak, info tentang blogger sukar dikenalpasti sebab tiada sumber yang sahih. ape pon, kita baca info tentang blog blogger ini



  • Follower terkini : 1249
  • Entri pertama : tajuk INTRO BLOG .. 12 Ogos 2010
  • Entri terbaru : tajuk NOSTALGIA 98 .. 18 Januari 2012 
  • Mempunyai page Facebook.. Remaja Power (boleh search di Facebook) dengan fan seramai 346 (terbaru!)

komen PCB terhadap blog Ezad Amir
  • secara umum, semuanya ok.tiada apa yang kurang ,cuma mungkin boleh diperbaiki lagi
  • kalau boleh, buatlah satu widget untuk bloglist.boleh tolong promote entri kawan-kawan atau blog yang Ezad suka.

kepada kawan-kawan,kalau ingin baca entri yang santai, di sini lah tempatnya. jom terjah Ezad Amir ..!!


notakakiPCB: entri tadi terdelete.haha.x pelah.



9 comments :

amier_fekhry said...

best2. mcmn nk join ni ya... hihi

Syaifuddin said...

haha...komen2..follow sini bagai..

SoLy SoLicious said...

student UKM jgak ye.. ^^

sori lambat singgah... dah folo sini jugak...salam perkenalan...

EZAD AMIR said...

Hoho..thanx bro...
^_^

Iffah Afeefah said...

knl sgt ngn retis ni weh

Rtp Farra Arisha said...

hehe, will buzz him soon! :)

Apik Pehe said...

hehehe..dah kenal lama kot pesbuk..

whitecappuccino said...

dah follow blog dia..

line said...

ohh patut la..