Tuesday, January 17, 2012

SESI PERKENALAN | JOM KENAL BLOGGER H.a.W.i.Z ~ DIARI KEHIDUPANKU ~



selamat pagi.




malam tadi ada buat segmen. tapi, setakat ini 2 org join, jadi segmen itu telah delete. PCB gantikan dengan review blog diorang. Apepon, TQ pada dua blogger yang join.


kali ini PCB perkenalkan seorang dahulu.


1) Hawiz



ini dia header blog Hawiz. smart kan.. looks simple and nice..


INFO TENTANG HAWIZ

  • berasal dari Kelantan (sama macam PCB)
  • seorang yang kidal (sama macam PCB.. tiru PCB erk)
  • tidak minum susu
  • hobi : melukis dan menyanyi sorang2
  • pendidikan : industrial design @ UiTM
  • kerjaya : Designer ID dan Furniture Design.

hebatkan hawiz ni? memang PCB salute dengan dia.walaupun PCB tak pernah jumpa,tapi tengok pada gambar, Hawiz ni seorang yang suka senyum dan peramah.


INFO TENTANG BLOG


Komen PCB untuk blog Hawiz
  • secara overall semuanya ok
  • kalau boleh susunan widget yang penting biar ada dekat atas macam widget untuk follower bagi memudahkan para blogger.
  • Hawiz kan suka tulisan color2 kan.kalau boleh elakkan dari guna terlampau banyak warna dan guna warna yang pembaca susah nak baca.

jadi, jom kenal blogger ini, H.a.W.i.Z ~ diari kehidupanku ~



***Tulisan yang berwarna merah adalah link untuk ke blog Hawiz.jemput klik untuk ke blog dia.TQ.



10 comments :

Cik Sibuk said...

oohh..kidal ke?
orang kidal ni katanya kreatif..betul lah kot :)

amir aizat said...

wohhoo blogger famous tuu

Iffah Afeefah said...

aku knl die ni

izfanora said...

org yg kreatif lah kamu berdua nie.. :)

selamat berkenalan..

Mak Lagenda said...

Nnt mak nak ke sana lah..

hawiz said...

ehem3..terharunyer!!..tengs yaa..=_+

Eyda Syahida said...

alaa jeles jelesss... >.<


tapi hawiz mmg femes kan? hohO~

sarah said...

JON KITA TERJAH BLOG DIA..BERTAMBAH LAGI KAWAN KTA...

Kaki Wayang said...

saya pun nk direview juga

persip said...

nice
www.persip.net