Saturday, January 7, 2012

TAK COMEL TAK PE ... BOLEH TUTUP LAMPU







" Carilah calon suami atau isteri yang boleh membahagiakan kamu. Tak comel tak pe.. boleh tutup lampu "


Ustaz Azhar Idrus


ok. PCB tengok ramai orang post status benda ni dekat FB. dekat twitter apa kurangnya. ramai yang tweet.owh,macam fenomena pulakkan Ustaz Azhar Idrus atau nama pendek, UAI.


result tweet @ twitter.


ada tengok video dia bersama Zizan masa countdown tahun baru 2012 dekat Shah Alam. satu usaha bagus untuk mengelakkan lebih ramai warga muda berpesta liar pada malam tahun baru.


Namun,macam biasa lah. orang kita tak kan senang tengok orang lain berjaya sikit. mulalah fitnah ditabur sana-sini. PCB bukan nak backup dia betol. sebab PCB cakap benda yang realiti. kes sebelum ini pon sama. bila orang tu jadi public figure,mesti ada yang tak puas hati.biaselah manusia.sifat dengki tu sentiasa ada..


notakakiPCB: Kelantan kalah bergaya 1-2 kepada N.Sembilan, saja kasi chance. #kbai.



12 comments :

El-Janna said...

haah byk juga nmpk org post..
huhuk

Iffah Afeefah said...

lawan n9 lg ke?
taun lps ade lawan da kan

Apik Pehe said...

huhu..wan..tutup lampu pun rasa sama jer..hahahahah..adehhh..

kalah bergaya..geram tengok tadi

whitecappuccino said...

Penyakit hasad dengki sentiasa ada di hati manusia yg tak pernah puas hati melihat orang lain lebih dalam segala segi.

CekbOlat-bOlat said...

comel je.. =) takpe ley ttupkan lmpu =D

Nelly The Strange said...

nelly pun ada share dekar fb !
:)

hehehehe ....
UAI memang best ... tapi , banyaklah pula yang tak suka ...

PHD betul !
(Penyakit Hasad Dengki)

nini said...

yat tu slumber tapi bermakna kan kan kan...=p

Ayuni said...

hikhik, ader ke laki yg nk pompuan x lawa.....

Halimatun Sa'adiah said...

hati dah kenan, rupe pulak menyakitkn mate...2 yg bole tutup lampu

lizz said...

wah gitu yer...

Zamri Khaled said...

100% suka..

Zamri Khaled said...

100% suka..