Sunday, January 1, 2012

TOKEN OF APPRECIATION | TOP COMMENTATOR 2011



Alhamdulillah. Tahun baru hadir dalam cuaca yang sangat sempurna. 2011 melabuhkan tirainya. tahun silih berganti, usia makin meninggi (eyh, tetibe hati sastera datang =D).


ok. orang tua kata " orang memberi, kita merasa" .. " orang berbudi, kita berbahasa" ..
" orang belanja, kita order yang paling mahal" (ok, yang ni x boleh pakai!!)..


sebagai tanda penghargaan PCB buat kaki-kaki komen blog PCB sepanjang tahun 2011, khas entri buat korang. hambek!! PCB tak reti nak buat banner award ni.haha!! nasib2..





disebabkan PCB terlebih rajin, PCB nak letak top 20 kaki komen blog PCB 2011.










9) Apik pehe - http://www.apikpehe.com/



12) Azalia Hjsalleh - http://exoticlicious.blogspot.com/

13) IMANSHAH - http://www.abgshah.com/

14) Cik Bambam - http://www.cikbambam.info/

15) Hafiz hafizol - http://hafizhafizol.blogspot.com/


17) Frame + Lenses - http://www.nadzrie.com/

18) Sunah Sakura - http://www.sunahsukasakura.com/

19) Puteri Iqa Izyan - http://puterizyan.blogspot.com/



kesimpulannya ada 9 blogger lelaki dan 11 blogger wanita yang tersenarai. Thanks korang =D PCB memang suka orang komen blog PCB. at least dapat tahu apa reaksi korang tentang sesuatu isu yang dibangkitkan.


notakakipakcekbiola: x rugi korang follow diorang. diorang memang kaki komen.jemput klik semua link ok.



13 comments :

azalia hjsalleh said...

perghhhhhh cmne cik boleh ada dlm senarai ni?

hafiz hafizol said...

top 15.. wiwiiitttt.. hakhak.. Tenx :)

Fakhruddin Aziz said...

xde dlam senarai~~hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ye rozuan..mereka mmg kaki komen.nnt sis pun nak letak gak la widget koemn terbanyak tu..hehe

whitecappuccino said...

nama akak ada juga dalam list ni..tima kasih wan!

Ayuni said...

hehe...namer dier ader....

Shafiq said...

Terima kasih abg PCB.. :-P

Cik Bambam said...

wpon skang selalu jd silent reader jek..CB still listed eh.. :P heheheh...

FaKArePa!n said...

aku pon nk jd top commentator gak pasni..

siap sedia untuk lyan komen aku.. hehehe

Zaza Fakharuldin said...

nak jadi top thinging too !

anamizu kaito said...

errrr cik ana ade terselit kat number 10?? TQ PCB! hehe




pasni lagi la byk cik ana drop komen..hehe







luv,
cik ana

Sunah Sakura said...

waaaaaaaaaaa no 18...hahaha

thanks wan~ da lama tak dapat award ni...hehehe

J.Syazwana said...

peh ku tersenarai siot.
sob sob *lap air mata. huhuhu


tang orang nak belanja kite order mahal tuh memang trademark bapak aku. hahaha