Tuesday, January 3, 2012

VIDEO LEMBU NAK JAGA | APA KEISTIMEWAANNYA?



selamat petang.


kesibukan belajar saat akhir buatkan PCB limitkan waktu bersama blog. Mesti ramai yang sudah menonton atau mendengar tentang video 'Lembu Nak Jaga". PCB teruja untuk melihat video ini. video ini menjadi top trend dekat twitter. Pasti ada keistimewaan yang tersendiri.


lagu asal adalah dari kumpulan Maroon 5 iaitu Lagu Moves Like Jagger Parody. tapi sudah diolah dalam Bahasa Melayu. sangat kreatif kerana kalau dilihat pada video lain, just main music and rakam.and this is another different.




tapi, I have read some comments from other blogs pasal isu video ini.. betul ke ada unsur-unsur tunjuk jari tengah? erk. minta diperbetulkan ye.. PCB pon ada baca komen-komen di twitter.Ramai yang menyukai lagu ini. tapi,ada juga yang menghentam. itu hak peribadi bukan.setiap orang punya pandangan berbeza.


Apa pandangan anda mengenai video ini.


p/s Video mat Luthfi lagi best.hoho.



9 comments :

CekbOlat-bOlat said...

kehkehkeh.. line berukbang dh mcm lombuu.. tak dpt nengokk =="

Cik Ana said...

Dah tengok , amang kelakar habis ! haha ppuan tuh blakon tak pndai sgt lah huhu

Syafiq Rosli said...

haha tak blah..ada mncarut lagi tuh

ahsfantasy24 said...

hehe,
suka layan video2 matlutfi, memang
best dan comel ! :)

Cik Bambam said...

KAH KAH KAH!

ada lembu nak jagaaaa wuwuuuu~

kih3..

J.Syazwana said...

beselah. kalau buat sesuatu tak semua orang akan suke kan kan.
semua orang ada pendapat berbeza. ihhihi

AbgferOz said...

heee.. terbaek bro.. hik hik :)

AbgferOz said...

heee... part carut tuh ta bley blah :) over suda :)

KiD said...

ape kata PCB aje buat video klip.. =)