Friday, February 3, 2012

2 BLOGGER KREATIF | SEGMEN RAMAH MESRA BLOGGER (1)


Selamat petang.


malam semalam, PCB ada anjurkan satu segmen ringkas khas untuk pembaca blog PCB. dan Alhamdulillah, 2 orang blogger telah menyertai segmen tersebut. Jadi, sebagai menghargai mereka yang menyertai segmen ini, PCB akan review cerita yang mereka hasilkan dan blog mereka. nak tahu segmen apa, klik sini




1) Amier Fekhry


ini cerita kreatif dia :





blog review amier fekhry




sila klik header ini untuk ke blog amier fekhry




nama blog : Amier Fekhry
url blog : http://feigelie.blogspot.com/
follower terkini : 101
entri pertama : Blog Baru ( 9 September 2009 )
entri terbaru : Sakit Kepala (2 Februari 2012 )




komen untuk blog Amier Fekhry

  • nice header. creative.ala2 jigsaw puzzle. I love it so much.
  • tak semua orang suka blog yang ada lagu, tapi jika masih ingin letak lagu, letak lagu berentak perlahan.
  • widget yang bagus, semua yang penting.
  • blog yang simple dan cepat loading.
  • I respect you sebab tak semua orang suka menjadi seorang guru pendidikan khas.
  • All the best and selalu update dan blogwalking, InsyaAllah anda akan mula dikenali.



ini cerita kreatif dia:



blog review Cik Mira

sila klik header di atas untuk ke blog Cik Mira


nama blog : NURISH0310@AI-ZHE09
follower terkini : 20
entri pertama : Kelebihan bersujud ( 30 Julai 2008 )
entri terbaru : Amalia Alias  ( 2 Februari 2012 )


komen untuk blog Cik Mira
  • Tahniah buat Cik Mira kerana menghasilkan entri yang menarik. dan jika dilihat pada jalan cerita,anda seorang peminat K-Pop.
  • Juga merupakan seorang penulis cerpen.pada yang meminati cerpen boleh membaca di blog ini.
  • blog yang simple, widget yang penting sahaja dan loading sekejap.
  • tiada apa masalah cuma mungkin kurang pendedahan untuk blogger lain mengenali.jadi, harap selepas ini lebih ramai mengenali kebolehan blog ini.
  • All the best to Cik Mira.

Harap kedua-dua blogger berpuas hati. dan nantikan segmen seterusnya oleh PCB.Bye.


10 comments :

hawiz said...

tahniah kpd pemenang...ihhi

aku HaniAsyira said...

mang bez pun komen2 tu kan.. hee~~

amier_fekhry said...

x sangka diriview... thank u...

Suhaili Sarif said...

rajinnya wat segmen review.huhu

anamizu kaito said...

wahhh kreatifnye dorang!! tahniah3!!
terjahhh dorang jap lah..hehe







luv,
cik ana

El-Janna said...

wahhh semuanya best best belaka^^

Iffah Afeefah said...

pkcik ni byk idea bersegmen

kretip

whitecappuccino said...

suka header amier tu..tahniah!

Cik Mira said...

salam.

mekasih wat review. hargainya sangat2 :)


p/s : ah'ah.. mmg minat pun...bkn stakat minat.. dah giler KPOP..haha.. *toink..toink.*....

ahsfantasy24 said...

Nanti nak berkenlan dengan mereka la, hehe..

Morning PCB !