Saturday, February 4, 2012

BLOG REVIEW | BIRTHDAY BOY ALONG USOP 4 FEBRUARI 2012



Assalamualaikum dan salam sabtu.


selamat bercuti panjang ye semua. pergh, senyum lebar sampai ke pipi. cuti weekend lagi, maulidur rasul lagi, thaipusam lagi. korang bila bab cuti memang satu Malaysia sunggoh =D.ok fullstop.


hari ini 4 Februari 2012. bukan 14 Februari 2012. Astaghfirullah. apa nak jadi, ingat Valentine's Day. Haram Haram.. better selawat banyak-banyak ok.dapat juga keredhaan Allah. hari ini adalah birthday seorang blogger yang sangat-sangat sengal dan comel. erk. (sila muntah pink sekarang!!)


so, macam biasa, bila wat entri pasal birthday. PCB akan nyanyikan lagu untuk mereka (sila nyanyi versi Mariah Carey, bukan versi Mak Yah Kari)


Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan Along Usop Sontorian.. ehh!!
Allah selamatkan kamu!!


klik header atas ni nak ke blog dia =D


nama blogger : Yusuf Rosli
nama timangan : along usop, comel, cute, sengal (sila abaikan kecuali yang pertama)
url blog : http://www.alongusop.com/ (Dot com ok, bukan blogspot.com.. retiss!!)
Follower terkini : 1558
entri pertama : Oktober 2009 (kisahku bermula )
entri terbaru :  Januari 2012 ( Aku tak ingat jadual berkala )


wish PCB dekat ALong Usop :
  • selamat hari lahir yg ke ** (dirahsiakan atas sebab keselamatan).. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki oleh Allah SWT
  • belajar rajin-rajin ok..jangan nak tukar course lagi
  • blog tu selalulah update, kau ingat aku x baca blog ko.. silent reader kot (x komen je)
  • teruskan kesengalan dan kecomelan ko (ini pon kira wish eyk??)
  • Friend forever. peace!!

notakakiPCB : Oh..x sabar nak berjimba2.huhu



10 comments :

Iffah Afeefah said...

blanja along reramai k

untungla ade y sambut

ps: umor 23 haha

fRaMe+LenSeS said...

appy besday boboi. ehehhe .:P

fariha said...

eh, same befday ngan along saye lah! hehe. hepi befday~

Abang Zam said...

besday abang pun dah dekat

padlie said...

Happy besday to Along Usop! :)

shera haifa said...

hapi besday..

Mak Lagenda said...

Moga panjang umo buat along yeh!

Pondok Usang said...

Salam Maulidur Rasul.. =)

アヌムちゃん said...

hepi besdey too..

Along Usop said...

ape ke bengong jugak aku ni..
aritu dah nampak post ni.. tapi tak sempat bace..


tenkiu wann!! :D
thanx 4 those wishes.. :)

alhamdulillah seronok berjimba aritu kan.. heheheh...

thanx juga pada kawan2 blogger lain yang wish.. :)