Sunday, February 26, 2012

BLOGWALKING & PROMOTE


Hye uols..


ops korang bile PCB cakap bab nak promote, laju je mata tuh bukak besar-besar. nak PCB promote blog korang le tuh. laen kalilah PCB promote blog hot setaf korang tuh. kali ni PCB nak join belog Askrie Hishamuddin. (name penuh kot!! ada berani?)


so, pada yang dok sibuk join group " i follow you, you follow i balik" tuh, bawak-bawaklah bertobat. Dari dok pakse orang follow blog korang, better korang join segmen ni. nak join senang saje, picit je sini. (kuat sikit picit tuh sampai mouse rosak!!)


ada syarat-syarat nak join..

1) Follow blog ini / like fanpage Askrie Hishamuddin (settle!!)

2) Buat satu entri khas mengenai "Blogwalking & Promote!" (settle!!)

3) Dalam entri tersebut korang masukkan jugak gambar di atas tu. Ala, gambar aku yang bajet ala-ala model Janice Dickinson Model Agencies kat atas tu dan linkkan pada gambar tersebut ke blog aku ni. (hamboi kau!! nak jugak fofular ye! nah hambek!! hehe)


dah tepek besar-besar siap link.hehe. (single ke x,sila tanya tuan belog)


4) Dalam entri tersebut korang letakkan link entri blog korang yang korang rasa paling menarik bagi korang! (settle!!)




(STOK GORENG PISANG PANAS WAKTU NI)


5. Dah siap publish entri tersebut masukkan link entri korang di ruangan komen di bawah. (settle!!)


Mudah je kan!! so, tak de istilah malas nak join segmen ni.aku paksa minta korang join. support sesama blogger!!


1 comment :

Nath said...

Enjoy your trend in blog walking with other bloggers. I prefer readers that appreciate the effort bloggers that really put in their post.