Saturday, February 18, 2012

HAPPY BIRTHDAY NUFFNANG KE 5 !!



Tadi, sibuk dok godek-godek website Nuffnang dan terbaca satu post tentang hari jadi nuffnang yang ke 5!! Happy becoming birthday to Nuffnang! Dah 5 tahun rupanya Nuffnang ni dalam dunia pengiklanan. Kiranya bermula dari Februari 2007. time tuh PCB baru form 5.


Nuffnang rasanya dah bagi banyak faedah kepada semua Nuffnangger. Ada sesetengah blogger dapat beribu ringgit pendapatan daripada Nuffnang setiap bulan. ada yang berpeluang memenangi pelbagai hadiah menarik. dan ada juga yang berpeluang menyertai event yang dianjurkan oleh Nuffnang. macam PCB, dapat sikit-sikit je pendapatan dari Nuffnang.kih kih.


Jadi, seperti biasa, Nuffnang pasti akan celebrate birthday diorang kan.


temanya adalah biru.. Neverland Club tuh kat mana ye? Gugel lah..


PCB pasti akan ada Nuffnangger yang teringin untuk join event ini kan. yelah, dapat jumpa blogger lain. caranya amat mudah ye. buat entri paling kreatif dan submit kepada pihak Nuffnang. dan jika anda bertuah, anda akan dapat pass untuk join event ini.


Jadi, tunggu apa lagi, jom klik di sini untuk sertai event ini.


9 comments :

SAYA BUKAN SAMDOL said...

Yeahh happy birthday to N (nuffnang) haha

Ezad Skytech said...

wahhh..Happy Birthday Nuffnang..da 5 tahun rupanya Nuffnang ni..:D

Nelly The Strange said...

nelly tak pakai nuff pun . -.-

Sunah Sakura said...

rajinnya raja propa join...

saya_arief said...

dah tua dah nuffnang.
haha..tua ke?
:)

..cik gugu.. said...

pakcek join tak ?

cikwahidaidris said...

wahh, nak join ke tu?

cinta siswi said...

lama xdtg blog pak cek biola..hehe..

#epi befday gak nuffnang.. :)

KiD said...

tak buat lagi entry nih.. hhuhuhu