Friday, February 17, 2012

JOM TERJAH BISNES 2 BLOGGER!



Selamat pagi.


Pasti ramai yang dah lena dibuai mimpi yer. tapi , harap ada yang sudi lagi baca waktu-waktu macam ni. seperti entri yang lalu, PCB ada kasi chance kat blogger yang ada bisnes untuk promote bisnes diorang dekat blog PCB. 2 blogger setuju untuk dipromote bisnes diorang. jom kita tengok bisnes apa yang diorang sediakan.


1) Barangan Hoki

PCB yakin ada dalam kalangan blogger yang minat main hoki. PCB reti pegang kayu hoki je. main hoki memang fail.


Info tentang bisnes ini.
  • Bisnes ini adalah kepunyaan Muih dan Fariha
  • untuk melihat koleksi barangan hoki yang dijual, anda boleh terus ke laman web rasmi mereka di Kedaihoki Muih ( http://www.my1stop.com.my/v2/mall/index.php?lot=1199 )
  • Antara barang yang dijual ialah stick hoki (daripada pelbagai jenama), stick bag, kasut hoki dan juga shinpad.
  • Jika anda berminat, boleh hubungi Muih dan Fariha di belog Fariha (http://bileciknmenaip.blogspot.com/ ) atau terus ke laman web di atas untuk sebarang persoalan dan pembelian. juga boleh e-mail ke nurulfm65@yahoo.com

2) Tempahan T-Shirt design Caer


First time PCB tengok rekaan baju dia, PCB rasa macam nak satu je sebab design baju dia sangat cumel ( bodek nih harap dapat baju free. hehe).


sebelum kita kenali siapa tuan punya bisnes ini, jom kita lihat dulu T-shirt design Caer ni


 dark grey colour (sila klik pada gambar untuk lihat dgn jelas)


white colour (sila klik pada gambar untuk lebih jelas)



Selamat tidur.kbai.


6 comments :

ahsfantasy24 said...

yang baju tu cantik
dan cute ! :)

caer sasuke said...

thanks sgt2 sahabat =)

fariha said...

tq PCB. barangan kami bukan imitation. diperoleh dari sumbar2 yg dipercayai dan ade beberapa player malaysia yg gune. =)

*sempat lagi wat iklan. hehe

Affan Ruslan said...

Usya2 kedai hoki jap, lama dah tak main hoki hehe.

Btw, ada juga beberapa blogger yg mula beralih daripada buat duit daripada menulis di blog kepada buat duit online (kedai online dsb). Daripada menjadi blogger, kita belajar macam2, cara nak promote blog (barangan) kepada cara nak bina network dgn blogger lain. Lagipun dunia maya ni luas, jadi market utk barangan pun besar.



ps: jemput join lucky draw rm100 di blog aku ye bro :D

KiD said...

tshirt mesti ramai nak cari tu...

ANISA said...

comel giler baju tuh...like2