Tuesday, February 21, 2012

NUFFNANG ASIA PACIFIC BLOG AWARDS 2011 | MASKULIN EDISI MAC 2012Assalamualaikum dan selamat pagi.
Majalah MASKULIN adalah salah satu majalah-wajib-baca bagi PCB. jadi, hampir every month, PCB akan expense a little bit money to buy MASKULIN Magazine. Harga yang murah dan berbaloi dengan kualiti dan isi di dalamnya.
Edisi Mac 2012..


entri kali ini bukan untuk berborak pasal apa isi kandungan Maskulin, tetapi lebih untuk bercerita tentang NAPBAS. pada yang belum tahu apa itu NAPBAS, boleh rujuk di sini.


gambar kurang memuaskan..


Dalam satu column MASKULIN, ada menceritakan tentang NAPBAS 2011 atau Nuffnang Asia Pacific Blog Awards 2011. Nama blogger BeautifulNara.com dimention sebagai Best Entertainment Blog. Tahniah diucapkan. Cuba tengok gambar sebelah kanan bawah, itulah pemilik blog BeautifulNara.com.


So, kesimpulannya, masyarakat kini sudah sedar akan kehadiran blogger-blogger. At least, mereka sudah buka mata dan tahu akan kepentingan blogger kepada mereka. Blogger boleh dijadikan sumber alternatif bagi mendapatkan info selain daripada televisyen dan surat khabar, walaupun masih ramai yang meragui. Ape pon all the best to semua blogger dekat Malaysia.!


notakakiPCB: kelas sudah bermula. fokus study.


5 comments :

Shafiq said...

Sekarang blogger-blogger sudah mendapat pengiktirafan. :-) Selamat menuntut ilmu, PCB! :-)

Nath said...

Wua, your pic so blur I only can make a rough guess that the pink hair is XX from SG

Rahmah Ram Ram said...

Blogger sekarang ada yang dh dikenali ramai dah macam artis juga. Selamat kembali ke kelas PCB. Balas singgahan. Terima kasih sudi singgah. Saya follow....

Mohd Hazwan Hashim said...

yea ! blog pun sekarang dah jadi satu medan entertaiment :)

Daddylicious said...

tak lama lagi ramai la lagi blogger yang jadi popularkan...