Saturday, February 11, 2012

TAWARAN PROMOSI BISNES ANDA SECARA PERCUMA



Selamat malam.


PCB tengok ramai blogger merupakan usahawan online. tak kiralah daripada berniaga tudung, pakaian, makanan, barang aksesori dan lain-lain. Semuanya menggunakan platform blog dalam memperkembangkan bisnes mereka.


Justeru itu, PCB pon nak jugak menjalankan tanggunjawab sosial PCB membantu kawan-kawan blogger memperkembangkan bisnes korang. 


Jadi, kepada semua blogger yang mempunyai bisnes dan ingin promote di blog PCB, PCB buka peluang untuk anda mempromosikan bisnes anda secara percuma. PCB akan buka tawaran ini daripada hari ini 11/2/2012 sehingga hari Selasa, 14/2/2012. Selepas tarikh tersebut, semua email yang diterima tidak akan dilayan.





sila emelkan kepada PCB butiran bisnes anda secara lengkap di rozuanismail@gmail.com. sila sertakan sekali link blog anda.


**********************************************************************************


Buat peminat bola sepak Kelantan dan Terengganu yang ingin menyaksikan secara live streaming perlawanan malam ini, boleh rujuk di sini.

Gomo Klate Gomo!! kasi kita di tangga paling atas liga..


**********************************************************************************

kepada peminat cerita action, jangan lupa saksikan Filem Ghost Rider Spirit of Vengeance (sila klik) pada 17 Februari 2011 di pawagam yang berdekatan.


notakakiPCB: oo yeah Kelantan 1-0 sekarang ni



4 comments :

hawiz said...

yeayy..klate2

Ca Cik Duyung said...

alaaa..nak gak PCB pomot bisnes ca..tp...isk3...emel xleh bukak..ade alternatif len x pcb? :(

yad'z said...

waaaa.. bagus2 pakcekk.

ahsfantasy24 said...

good job :)
rasa nk berbisnes tp
takthumna nk mula, huu