Sunday, February 12, 2012

TERIMA KASIH LYSSA FAIZUREEN



Selamat malam.


Malam ini agak special sedikit. Cuba tengok dekat tajuk entri. LYSSA FAIZUREEN. pasti ramai blogger yang kenal dengan Lyssa. Seorang yang boleh dianggap hebat dalam dunia blog.tengok follower pon banyak!! ( hampir mencecah 45, 000 orang).




First of all, thanks Lyssa sebab follow my blog dan follow my twitter. I appreciate it so much!!


Sekarang ni sibuk duk bertweet dengan dia. jangan jeles ye kawan-kawan.



antara perbualan twitter kami.


seriously, memang dah lama teringin nak berborak dengan Lyssa. tapi belom ada peluang. By the way, selepas ini bolehlah borak sakan dengan Lyssa.


Ucapan PCB buat Lyssa Faizureen:

  • Semoga terus sukses dalam dunia blog
  • Dekat rumah tuh, jangan asyik ternak lemak je ye..
  • Semoga impian nak jadi guru tuh berjaya..hehe
  • Lagu tuh kasi PCB feeling sesorang la.haha

notakakiPCB: masih ada peluang untuk promote bisnes korang ye.. baca entri ini.


6 comments :

hawiz said...

teruskn blogging..hihi

Sharina Abdullah said...

untunglahh, hihi

Fendy said...

untunglaaa.....

Lyssa Faizureen said...

Waaa . InsyaAllah akan jadi seorang guru yang berjaya . Cewahh , haha .
Ternak lemak tu , selalu ! .
Haaa . Feeling sorang2 ? Suka lagu tu ? DOWNLOAD ! Buat ringtone . sonang kan . Huu . ape2 pun tengs untuk entry ni . Maluuu yobb !

Ayuni said...

wa, mcm dh ader aper2....hikhik...

Ezad Skytech said...

wahhh....untung la PCB kan...heee :D