Thursday, February 23, 2012

THANKS NUFFNANG FOR FREE MOVIE TICKETS. BUT..


Selamat petang.


Ini kali pertama PCB dapat invitation daripada pihak Nuffnang untuk menonton wayang. Memang berasa sangat teruja. Thanks kepada pihak Nuffnang kerana memilih komen PCB untuk filem ini. The Devil Inside, sebuah filem seram kalau tidak silap.







Jadi, Nuffnang telah menempah 2 tiket dibawah nama PCB. Tapi, bila lihat hari, tarikh dan tempat terasa macam kurang sesuai dengan jadual PCB. Tayangannya adalah selasa pukul 9 malam, dan keesokannya awal pagi Rabu, PCB ada kelas. Lagipun, nak ke GSC Midvalley dari UKM Bangi ajak jauh. PCB tidak punya transport dan ini lagi menyukarkan nak ke sana. kalau pergi dengan Komuter mungkin boleh. Tapi, bila habis tayangan filem itu, kalau nasib tidak baik, sudah pasti terlepas last train komuter.


Tambahan pula, agak sukar juga untuk mengajak teman menonton wayang pada hari weekdays.semuanya busy dengan tugas masing-masing. jadi, PCB pon berserah je lah. Kalau ada rezeki,dapatlah join. kalau ada halangan, it's okay. lain kali ada rezeki lagi boleh pergi =D.


Apepun thanks Nuffnang sebab bagi tiket wayang free. Kalau PCB x dapat pergi kali ini, lain-lain kali jangan lupa ajak lagi k.hik hik.


notakakiPCB: sudah mula buat draft untuk penulisan tesis. Ya Allah, permudahkanlah urusanku.


5 comments :

azri johan said...

wahhh, untungnyaaa... bagi la tips sikit

Rozuan Ismail said...

@azri johan tips die senang je. ikut arahan yg die bg dekat blog nuffnang tuh

Dianaa said...

Best tu dapat tiket free! Rugi je tak pi amik tiket tu nanti

eyjalukman said...

bestnyeeeee dpt tiket free . kita tk prnh dpt . huhu

saya_arief said...

untung2..
hahaha.
:)