Wednesday, March 14, 2012

CONTEST TEKA ANGKA SHAKIDDO.COM



Selamat petang.


kalau sebelum ni dah join contest Eyriqazz.Com, kali ini PCB nak join plak contest Shakiddo.Com, bakal duta Unifi yang hensem =). Al-maklumlah, otak tengah busy nak bertesis, so, tak de idea nak buat entri melainkan join contest.hik hik.


gambar ni wajib ditampal kalau korang nak join.sebab kalau menang dapat jersi panthera Malaysia.. cool dan awesome kan!!


jadi, dalam contest kali ini, ada beberapa tugasan yang PCB perlu lakukan.

1) kena like gambar Shakiddo.Com berbaju pink di link ini .


2) kena bukak laman web google, taip speedtest unifi dan kena dapatkan permalink entry tersebut.

permalink entry tersebut : http://shakiddo.com/tag/speedtest-unifi/

then, kena Like, Share, Retweet dan G+ entry tersebut.


3) kena teka Earning yang unpaid tuh (klu dia 3 angka..)

ok jap tengah fikir dan meggunakan kreativiti otak, hehe..

dan jawapannya ialah: RM 685 (rasanya la =) )


"Contest ini dianjurkan oleh Shakiddo.Com bersama sponsor HazmanFadzil.Com dan Sharidawati.blogspot.com "


untuk join segmen ini, nak lihat syarat penyertaan, nak tengk apa hadiah lumayan, nak tengok tugasan yang kena lakukan atau nak tengok pemilihan pemenang, korang semua boleh klik " Contest Teka Angka Shakiddo.Com "


Tarikh tutup penyertaan: 31 Mac 2012 @ 11.59 pm. good luck semua =)


13 comments :

KiD said...

all the best bro!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

good luck ye wan

YanaMIB said...

mak oii earning dia..terkesima jap..huhu gud luck wan! =)

CekbOlat-bOlat said...

harharhar XD MATHEMATICS nii.. =="

GUDLUCK :D

Arpiiz said...

semoga berjaya bro..^_^

Ezad Skytech said...

all the best ye wan...otw nak join jugak contest ni...hee~

J.Syazwana said...

peh earning die. gile bapak banyak !
okey terkedu. huhuhu

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

tinggi tekaan tu..goodluck :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

tekaan yang hampir tepat! tahniah :)

hazman aka species1980 said...

TAHNIAH ..... MURAH REZEKI yea...

Rozuan Ismail said...

@Muhammad Saiazuan Norhalik Alhamdulillah

Rozuan Ismail said...

@hazman aka species1980 terima kasih

Cik FaRiZaM said...

tahniah !!!