Tuesday, March 6, 2012

DEW MORE! WIN MORE!



Selamat pagi.




ada sedikit masa terluang ni, PCB nak ajak korang semua join contest yang dianjurkan oleh Mountain Dew Malaysia. ( website contest Dew More! Win More! )


ada yang tak pernah try Mountain Dew Drinks ke? jap. nak search Google.


salah satu minuman Mountain Dew.pernah nampak kan kat kedai =)


ini adalah contest tersebut.cuba tengok, banyak hadiah menarik kan =)


kalau nasib baik boleh menang kereta Mitsubishi Triton. tak pon menang motosikal lasak. Selain itu, ada hadiah mingguan, ada samsung galavy SII, papan luncur limited edition dan wang tunai pon ade.


Jadi, apa yang perlu dibuat untuk kasi menang contest ni? mudah saja.


Langkah 1

beli minuman Mountain Dew atau Sting untuk kumpulkan entri / penyertaan

*Peserta mesti menyimpan semua tin Mountain Dew 325ml sebagai pengesahan apabila menerima hadiah =)


Langkah kedua

Hantar nama, no kad pengenalan, no telefon, label pek atau label tin (rujuk gambar di atas) serta jawab satu soalan, "Apakah nama peraduan ini?" ke:


"Dew More Win More" Contest
P.O. Box 7711, GPO Shah Alam,
40724, Selangor Darul Ehsan.



untuk lebih lanjut, boleh rujuk disini . selamat mencuba

3 comments :

Affan Ruslan said...

Good luck bro.
Aku ingat dulu aku penah join contest F&N, semangat kumpul tab tin tu. Pastu borang penyertaan dulu ada kat 7-11 haha

ps: lama tak minum air tu. Tapi rasanya kat kanada ni pun ada jual air tu

Rapunzel Cikilolo said...

agak-agak berapa banyak kena beli utk menang. hehehe?

che'pi said...

xsuka minum air nieh... erm.. saper nak derma tin dkt i... hehehehhe
neway... thankzx for the info PCB