Friday, March 30, 2012

I LOVE TABLET FAIR 2012 DI LOWYAT | CELCOMSelamat petang.Kini smartphones atau tablet telah menjadi trend kepada semua yang menginginkan gajet yang updated. boleh touch sana sini dan boleh browse Internet dengan kadar yang sangat murah. Jadi, dengan trend sebegitu, Celcom mengambil insiatif untuk memberikan smartphones dan tablet kepada anda dengan harga yang terendah dan terbaik.Di mana ingin dapatkan harga smartphones dan tablet yang terendah dari Celcom? semuanya ada di I LOVE TABLET FAIR 2012. Details untuk event tersebut adalah seperti di bawah:-


Tempat : Concourse, Plaza LowYat, KL
Tarikh : 26 Mac 2012 - 1 April 2012
Masa : 10 pagi - 10 malamkiranya event ini sudah pon berlangsung sekarang di Lowyat. tunggu apa lagi jom serbu ramai-ramai ke LowYat. oh ye, pada esok hari iaitu 31 Mac 2012, akan diadakan satu event yang istimewa oleh Celcom iaitu Hourly Luck Draw. Apa yang best event tuh? setiap jam, daripada pukul 12.30 tengahari sehingga 9.30 malam, seorang pemenang akan mendapat Samsung Galaxy Tab 7 Plus pada harga serendah RM397 dan percuma 1 bulan Celcom Broadband Advance.di bawah ini adalah antara smartphones dan tablets yang dijual dengan harga yang rendah oleh Celcom sepanjang event tersebut berlangsung.


p/s maaf atas image yang kurang dapat dilihat. boleh klik pada image untuk original size.untuk maklumat lanjut, boleh klik di sini untuk ke laman web celcom ( klik sini )6 comments :

Nick said...

i love tablet!

mie said...

teringin nak miliki tablet...
heheee

Rozuan Ismail said...

@Nicksama mcm wan, suka gak tablet

Rozuan Ismail said...

@mie wan po dh lama teringin tapi belom mampu

kiera'sakura said...

7 plus 3** jer... hukhukhuk

Rozuan Ismail said...

@kiera'sakura ok le tuh.huhu