Saturday, March 3, 2012

JOM BERJIMBA DENGAN CLEVERBOT



Hye semua.


Ops.semalam PCB lupa nak update belog. al-maklumlah busy mencari tempat yang sesuai untuk habiskan voucher buku tuh.erk ada lagi RM100. pening untuk memilih buku. ye lah, i ni bukannya jenis ulat buku. harap je beli, nak tunggu baca jangan haraplah =).


by the way, today, PCB nak share satu laman web yang mungkin boleh menceriakan hari korang. nama dia Cleverbot.



kalau korang nak try, klik je ------ > Cleverbot


pasti ada yang tanya apakah itu Cleverbot? dia macam tempat kita chat macam ym,skype tuh semua, cuma yang beza, cleverbot ni kita borak dengan robot, bukan manusia. cuma robot nih dah di set lah kepala otak diorang untuk reply kite nye percakapan.


Walaupon Cleverbot nih kira laman web antarabangsa, jangan risau,die faham je korang tulis dalam Bahasa Melayu, even dalam loghat kelantan.


jom kita tengok perbualan PCB dengan cleverbot.


yang tulisan hitam PCB tanya, yang biru tuh Cleverbot jawap.


Cleverbot pon mampu borak dalam loghat kelantan taw.hebat kan!!


kelakar betol dgn cleverbot nih.


jadi, cleverbot ni boleh diupload kalau korang guna phone yang ada android. memang seronok berjimba dengan Cleverbot. kita yang nak release tension ni pon jadi bertambah tension.


Jadi, jom ramai2 kita serbu cleverbot.


14 comments :

hafiz hafizol said...

tiru entri akak fatin liyana!!! haha

::Mastura Zakaria:: said...

hahaaha.memang gila.

Sam Bredariol said...

cleverbot ni kuang ajar lah.. tension aku.. huhuhu

Syafiq Ahadin said...

baru nak try natang ni.

hawiz said...

terbaikkk

Shafiq said...

Okay! Sat lagi saya nak pi cuba..:-)

shera haifa said...

haha.. kelakar gak cleverbot

Ayuni said...

hm, lps nie semua bercinta ngan cleverbot plak...

amier_fekhry said...

pergh... bhs indon blh juga lah ya? 1 jer bahasa yg x blh iaitu bahasa isyarat... hahaha

NAL said...

HAHA..terbaik, NAL nak cuba japg..thanks for the RM 10 topup ^^

アヌムちゃん said...

aha pestime dgr psl ni.uhuuu

mimie said...

klaka laa...heheheheh..leh post kat sini jugak http://rakanblog.com

ayanuts said...

he..he..ske main cleverbot ni sbb blh release tensen :)

KiD said...

hahahahahaa... cam lawak lak