Monday, March 5, 2012

LESS UPDATE | STILL BECOME A SILENT READER



Selamat petang.


mesti ramai yang perasan i dah kurang update sejak beberapa hari ni. almaklumlah, sekarang ni waktu kritikal untuk settlekan my tesis. i fikir mostly student yang final year and final semester akan busy kan. termasuklah PCB ni.



so, i skang ni more focus on belajar. sebab nak upkan lagi pointer sebelum nak graduate. so, much time is for study. bukak blog ni pon jarang-jarang je, bila ada free time.

sumber: zafiranabilah


by the way, dalam sibuk-sibuk macam ni pon, I still become a silent reader. mungkin tak sempat nak komen. maybe a few blogs je yang sempat komen. yang laen just baca macam tuh je. memang tak mampulah kan dengan limited time, nak baca entri anda semua.


so, kalau nak PCB baca entri uols, just tinggalkan entri korang tuh dekat shoutbox ok. InsyaAllah, priority dia akan lagi tinggi untuk dibaca.


By the way, syukur sangat sebab dah settlekan hadiah top up untuk kawan-kawan yang menang segmen yang PCB join dan anugerah untuk bulan Februari pon dah dikeluarkan. InsyaAllah, PCB will try to update sekerap yang mungkin. k lah..so tired, see u soon. bye.


boleh follow twitter PCB di sini, leh tweet2 ( @rozuan57 )


notakakiPCB: miss my free time =)


12 comments :

NAL said...

Study sgt penting..all the best to PCB yer..btw thanks for the topup..

cik abbit said...

http://iniidopaku.blogspot.com/2012/03/pencarian-sponsor-untuk-ga.html

Ayuni said...

hikhik, sye pun....

アヌムちゃん said...

xpe2, study lagi penting..gudlak ye~

adam narzuan said...

yang penting perlu didahulukan... hehehe

Abang Zam said...

topap abang mana? hahaha

Salina said...

good luck..semoga berjaya dgn cemerlang..

KiD said...

mana yang penting, didahulukan.. :)

Sunah Sakura said...

utamakan yang utama~ :)

che'pi said...

Study lagi penting...
Ok la tu... neway Gud Luck PCB

Dr Hafiz said...

Thanks Rozuan, dlm keadaan busy dgn tesis masih sempat komen di blog saya... Moga tesis Rozuan berjalan lancar..

Syaifuddin Alias said...

yang penting harus diutamakan ... :) all the best