Tuesday, March 20, 2012

MINTA JASA BAIK KAWAN-KAWAN =)



Selamat malam semua =).

jangan sedih-sedih. Senyum tak perlu kata apa-apa.. ewah!! eh!! dah macam boria plak..hehe.


korang semua baik-baik kan. cepat senyum!! bukan selalu PCB nak puji korang. korang kena bangga dan senyum seratoslimapulohsaat sampai ke pipi =).


seperti entry yang lepas, PCB ada join satu contest yang dianjurkan blogger Eyriqazz iaitu "My Pinky Moments ". kiranya semua yang join kena letak gambar saat indah bersama kaler pink. so, PCB cuba sesuatu yang unik skit. dan ini gambar yang PCB cuba nasib untuk menang.




PCB, duta topi eksklusif Bunga Teratai Tasik Chini..


jadi, untok memenangi contest ni, 70% markah berdasarkan pilihan juri gambar yang paling kreatif dan 30% markah adalah dari LIKE gambar di Facebook.


30% adalah peratus yang tinggi. jadi, jika korang rasa gambar di atas adalah comel dan PCB layak memenangi contest ini, korang boleh like gambar PCB dekat sini .


PCB ajak korang semua untuk tengok jugak semua gambar peserta lain yang join contest ini (sila klik). kalau ada yang berkenan, bolehlah tolong LIKE. semua peserta sangat hebat.tergugat PCB rase.hehe.


Pada yang LIKE, PCB ucapkan jutaan terima kaseh dan semoga sentiasa dimurahkan rezeki. Pada yang tak LIKE, terima kasih juga sebab sudi tengok gambar cumel ini.hehe.


notakakiPCB: jom tengok entry PCB berjimba-jimba di Sungai Gabai.


13 comments :

Ayuni said...

cute!

NAL said...

topi tu memang unik..all the best..

whitecappuccino said...

unik gambar ni.

Cik Jannah said...

hehehe. tak senyum. tapi gelak sunguhh2 dah. klasik !

mr.dinie said...

sudaa like..unik lg mnarik..haha

Rahmad said...

gud luck bro..

AnA_dew said...

hahaha...kawaie!gud luck~

Syira Qahira said...

salam


semoga berjaya ;)

ayie said...

udah di like
kring3
hahah
gd lux!

AnA_dew said...

Hi PCB..ana de mention psl u in my blog...try check it out...tq..=)

http://anadewmomento.blogspot.co.uk/2012/03/my-pinky-moments.html

Abang Zam said...

comelnya. haha
kejap lagi abang like

Sha said...

all the best utk penyertaan you !!!

amier_fekhry said...

dah like... good luck ya.