Wednesday, March 14, 2012

" MY PINKY MOMENTS "



Selamat petang.


sangat teruja bila dapat e-mail invitation untuk join contest " MY PINKY MOMENTS " oleh penganjur sendiri iaitu blogger femes Eyriqazz .



jemput picit banner untuk join =)


bila tengok semua peserta yang join, semua hebat-hebat belaka. kira memang pinky moments habeslah. PCB ada baju pink tapi tak pernah pulak PCB bergambar dengan baju tuh =). Dan disebabkan Eyriqazz kata asalkan gambar tuh ada elemen pink, so PCB buat keputusan untuk bertanding dengan gambar ini =)




Topi Bunga Teratai khas Tasek Chini..


cuba tengok topi tuh. menarik bukan.seriously eksklusif dan tak kan pernah dapat di mana -mana. pergilah cari dekat butik mahal, takakn dapat jumpa topi Bunga Teratai khas dari Tasek Chini. hiraukan muka PCb yang tembam dan gelap tuh =).hehe. yang penting ini pon kira pinky Moments. Topi Bunga teratai tu pon kaler pink. Thanks to sorang pak cek yang buatkan topi ni untuk i. terharu kot =).


Harap-harap dapat diterimalah penyertaan ini. untuk melihat hadiah yang bakal dimenangi jika menang yang sangat-sangat lumayan dan syarat-syarat untuk sertai contest ini, boleh rujuk di sini .




12 comments :

Azwa Azee said...

comel je topi tu..hehehhe

zulkbo said...

salam..
alahai cutenya bertopi bunga teratai..he he..selamat berjaya
GOOD LUCK Bro :)

Mia Liana said...

wahhh sweetnya...

p/s: kak mia ada tag http://www.mialiana.com/2012/03/jom-jadi-geng-kami-blogger-malaysia.html

ANISA said...

style.... hehehe

KiD said...

waaaahhhh.. pinky gitu!

Izyan Masri said...

TU DIAA.CONTEST PINK2 PULAK.TAPE2 GOODLUCK BIAR MENANG :D

ahsfantasy24 said...

Hehehe..
all the best wan!
Comel gitew ^^

LUTFI SYAFIQ said...

Bunga pink kan?? haha

najihah sahami said...

hehe..comeyyyyy~gudluck!

- GC - said...

serius lawa topi tu. harap2 menang la eh

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahhh bunga teratai

J.Syazwana said...

gud luck bro !
topi tuh memang ohsem.
itu bunga idup ke ape?
huhuhu