Tuesday, March 6, 2012

PROJEK 100 BLOGGERS | BRO FRAMESTONE



Selamat petang.


kali ini, PCB akan mencuba nasib untuk menyertai satu projek yang dianjurkan oleh blogger bersemangat waja, broframestone iaitu PROJEK 100 BLOGGERS.


Bro Framestone =)..


PCB akan ceritakan serba sedikit latar belakang projek ini.


Bro Framestone akan mengumpulkan:

1) 100 Blog Malaysia dan pemiliknya adalah warga negara Malaysia.

2) Blog yang mempunyai 500UV dan ke atas dalam masa sehari. ( bukti statistik blog amat diperlukan)

3) Blog berbahasa Melayu atau English.

4) Blog yang berkualiti ( bukan copy paste & setiap post mendapat feedback yang menggalakkan daripada pembaca )

5) Seminggu sekurang-kurangnya 4 kali blog di update.

6) Tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan.

7) Sanggup memberi komitmen dalam menjayakan projek 100 bloggers.






Jadi, jika anda rasa anda layak, jom join projek ini dan caranya amat mudah.


1) Promote projek ini di blog anda ( dalam bentuk blog post - pastikan anda memenuhi syarat di atas)


2) kemudian, isi borang pendaftaran di sini


3) Tunggu feedback / e-mail dari blogger broframestone.


4) Jika layak,anda akan dipilih.




bagi yang mempunyai twitter, anda boleh hashtag : #Projek100bloggers




sekali lagi, jika anda rasa anda layak, jom join di sini.



13 comments :

man yusoef said...

commitment nak up entry 4 kali seminggu tu yg payah..hahaha

Along Usop said...

along uv tak sampai 500

NAL said...

All the best..

Rahmad said...

gud luck bro..
blog gua masih x layak lagi..
uv baru 200 sehari..

hafiz hafizol said...

x layak! :(

Nath said...

uv not even 100 a day sobz sobz

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

goodluck beb! aku nye UV tak sampai yang bro nak lagi

Ezad Skytech said...

trafik masih belum stabil...hee...:D

che'pi said...

Tang UV tu xdapek lg...
Tang Hapdate.... boleh lg diusahakan.... heheheh

kiera'sakura said...

gud luck!!! akak xlayak.. sobsobsob :p

Anak Ulu Cheka said...

tahniah dpt masuk
baru je cuba mintak :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

congrats sbb terpilih :D

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

InsyaAllah saya pun mencuba :)