Thursday, March 8, 2012

REWARDS TO THE STOMACH | SECRET RECIPE =)



Assalamualaikum guys.


actually, my stomach ni asyik duk meragam je. bukan meragam untuk buang angin dan yang sama waktu dengannya. But, craving to eat something different. ye lah, hari-hari duk mengadap nasi dekat cafe. maw tak jemu perut i ni. same goes to us kan.asyik menghadap benda yang sama, naek menyampah plak.


so, untuk beri sedikit penghargaan kepada my stomach, i berjaya menghasut kawan i untuk ke Secret Recipe. Walaupon ada kontroversi tentag isu karipap ada ulat, tapi i x peduli sebab i dah dengar my stomach menjerit " i want Secret Recipe" .. so, terpaksa turutkan kehendak perut =)


ini kawan aku.. die pon baru je ada blog.. jemput terjah saffisaac


Why I loves to eat at Secret Recipe? 

because they provide us a variety of marvellous and delicious cakes. Mula-mula sekali makanan pembuka kami adalah Chocolate indulgence.haha.i taw ramai yang dah meleleh air liur.tapi apa boleh buat, memang sedap sangat kek tuh =).




dari dulu sampai sekarang tetap maintain kesedapan kek ni. and then, main course plak.kami mula-mula cadang nak makan nasi. tapi tetiber staf Secret Recipe cakap mereka dah tak sediakan makanan yang ada udang.sebab udang import sangat mahal. so, mereka suggestkan kami makan spaghetti.jadi, i bedal je lah pilih spaghetti. ye lah, bukannya faham pon makanan apa.. nampak gambar macam sedap, bedal saje.



 yang ni spaghetti kawan i. nama dia lupa plak. yang penting capsicum dia sedap =)


yang ni i punya.. chickenball spaghetti.biasa je rasa.tapi lagi sedap dari i buat.hehe


ok lah.sekarang perut sudah hilang dari mengidam benda pelik-pelik.haha.makan dah bape hari lepas cuma hari ni sempat post.tetibe terasa macam entri cik epal ternak lemak plak.kih kih.




nak tengok video student Segi kena serang dengan gorilla? klik sini.
nak tahu cara unik Malaysian Student reveal their secret? klik sini


notakakiPCB : k lah. bye. gud nite.



7 comments :

hawiz said...

yum3...sedapnye!!

Mra Mastura said...

aku komen sbb ade gmbr wan aje. aci? hehe

LAPAR! try la cake lain! hehe

Siti Fatimah Fuzz said...

untung la dapat mkn secret recipe....hehhe....nnt kalau mkn lagi try la japanese soba.....untuk cik siti memang terbaik la japanese soba tuu....lain org lain citarasa...tp mmg kena try...^_^ wink2

zakirul rahim said...

ko saje kan buat perut aku meronta..arrgghhh!!! eh?ari tuh family aku relax jee makan udang..besar2 lagi dekat secret recipe...

Salina said...

sedapnya..menu kat secret recipe memang terbaik n sgt2 mengiurkan..

Sunah Sakura said...

propa sangat la turutkan kehendak perut tu..padahal wan yang nak sangat kann kannn kannnn...eh, tu kan perut wan..hahaha~

eik, peliknya alasan diorang pasal udang import mahal... =.=

Iffah Afeefah said...

amikla udang tak import

aiyo

mknnye xsdap pon

keknye mabeles