Tuesday, March 27, 2012

TEATER " KISAH CINTA HARI RABU " | LAYAR ANAK SENI KAJAI (LASKA)



Sekarang ini sedang rancak diadakan PEKAN TEATER UNIVERSITI (PTU) di UKM Bangi. Dan apa yang lebih membanggakan penyertaan Kolej i dalam PTU.


i seriously rasa bangga sangat-sangat sebab ada junior yang berbakat besar dalam dunia lakonon. Jadi dengan ini, saya menjemput kepada semua terutamanya pelajar Kolej Rahim Kajai UKM khususnya dan pelajar UKM amnya serta semua yang berhampiran untuk datang memeriahkan lagi majlis.



Butiran adalah seperti berikut


Masa : 9 malam
Tarikh : 28 Mac 2012
Tempat: Panggung Seni, UKM Bangi.







sama-sama kita menyaksikan kisah cinta yang penuh dengan komedi, kontroversi dan mencuit hati.


Anda dijemput hadir. TQ.


10 comments :

NAL said...

Thanks for inviting ^^

azalia hjsalleh said...

mcm best =)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

menarik ni... tapi tak available at that time..huhu

Rozuan Ismail said...

@NAL sama2. jemputlah dtg

Rozuan Ismail said...

@azalia hjsalleh mmg best. jemput dtg lya

Rozuan Ismail said...

@Muhammad Saiazuan Norhalik owh x pe.

KiD said...

haaaaa... best nye tengok teater. awek UKM wan mesti ramai datang nih.. hehheehe

Joe_Hans said...

xjemput pown...kekekeke

Rozuan Ismail said...

@KiD amboi KID, gatal ye.hehe

Rozuan Ismail said...

@Joe_Hans dah jempu le ni.dah habis dh pon.