Monday, April 9, 2012

ENTRI AUTOPUBLISH 3 | BLOG REVIEW TOP 3 COMMENTATORS MAC 2012



** Entri ini adalah autopublish. Ia ditulis lebih awal daripada tarikh yang sebenar. Penulis sedang bercuti di kampung. Sekian.


Kalau sebelum ni PCB dah announce top commentators blog PCB untuk Mac 2012. Jadi, untuk lebih appreciate mereka, PCB akan ambil top 3 untuk PCB review blog mereka.






1) Nyte's Am Life - http://nyteamlife.blogspot.com/




sila klik banner untuk ke blog beliau 


  • Jumlah Follower : 289
  • kata-kata dia yang best " Writing is the best way to talk without being interrupted"
  • dia memang kaki komen blog PCB.
  • tak rugi kalau korang follow blog dia
  • simple entry but full of information..
  • all the best!!


2) Ayah Ilham - http://shakiddo.com/


sila klik banner untuk ke blog beliau





  • Follower twitter : 776 ( eyh, mana pergi follower blognye??)
  • memang sifu wan dalam berblog
  • kaki komen jugak nih
  • anak dia, Ilham memang cumel lote.. cepat cium uncle!!
  • Duta Unifi, Celcom semua dia kebas.hehe


3) Azalia HjSalleh - http://exoticlicious.blogspot.com/


Lya wat masa ni tak de banner. ada sape2 nak kasi Lya banner free? boleh contact die k


  • Follower terkini : 1539
  • rasanya Lya ni lagi lama berbelog dari PCB
  • memang kaki masak, mintak je masak apa, mesti pandai buat
  • baru habis Diploma dari UiTM
  • good luck untuk degree.
  • memang kaki makan =)huhu


rasanya sampai situ je. kalau korang nak PCB review jugak, cepat komen banyak-banyak macam diorang ok.








11 comments :

noorniey Azman said...

bagus nyaaa..macam neh baru syok.bagi penghargaan gitu XD

azalia hjsalleh said...

x reti nk letak banner la bro
maybe size besar kot..
biar je la x de banner..
bukan best pun blog kita..
harhar

NAL said...

Thanks PCB...

KiD said...

actually untuk pengguna Wordpress dah takleh letak Google Friend connect.. sebab ada error. skrang dah pakai Google plus

saya_arief said...

kene rajin2 tinggal komen nieh.
:p

Rozuan Ismail said...

@azalia hjsalleh sape kate x best? best lor

Rozuan Ismail said...

@KiD owh patotlah semua guna google + je skang ni

Rozuan Ismail said...

@saya_arief tggl komen byk2 ye.huhu

Sunah Sakura said...

gulppp....ada gak eh entri review untuk pengomen terbanyak...tahniah2~~ hehehe...

*da kurang blogwalking skang..huhuhu*

Udinz.com said...

kena singgah komen skmo2 ni..

Ezad Skytech said...

hee..bagus la buat mcm ni wan...penghargaan utk komentator blog kita..:D