Monday, April 2, 2012

FAN PAGE CELEBRATION GIVEAWAY | EQBAL ZACK



Hye hye hye.. 3 kali jerit buat korang semua sebab rindu sangat-sangat.


oo yeah, it's time for joining GiveAway. kali ini blogger EqbalZack wat GA sebagai tanda penghargaan buat semua yang menyokong dia selama ini. Wow!! hebat, you are qualified to get all those things sebab kerja kerasa selama ni.


Disebabkan stok perfume in my collection dah makin nak habes, and those who are lucky yang join GA ni akan berpeluang dapat perfume, so, why not PCB join jugak kan. Harap-harap bertuah dapat perfume mahal ok. not cikai one. branded gituh!!


these two pictures adalah hadiah yang ditawarkan. sumber gambar (EqbalZack)



 these one is for boboi..

CK One ( 15 ml ) x 1
MONT BLANC legend ( 4.5 ml ) x 1
CHROME AZZARO ( 7 ml ) x 1



these one is for gigurl =)

DKNY Be Delicious ( 7 ml ) x 3
DKNY Golden Delicious ( 7 ml ) x 1



Ada yang dah terbeliak mata kan tengok perfurme kat atas ni. so, tunggu apa lagi, jom join GA nih. senang dan mudah. 


nak join, klik sini ( FAN PAGE CELEBRATION GIVEAWAY )


Contest ini akan tamat pada 7 April 2012. dan pemenang akan diumumkan pada 9 April 2012 melalui RANDOM.ORG. 




update terbaru!! Eqbal Zack akan menambah hadiah perfume iaitu BVLGARY AQUA, POLO SPORT & DKNY.



notakakiPCB : kalau g beli perfume kat kedai, mesti dia tulis Eau de Toilette. Ingatkan bau yang orang letak dekat jamban. hihi.


21 comments :

hafiz hafizol said...

gudluck. semoga random.org sayang ko ketat ketat. haha

amier_fekhry said...

nak try gak lh... hihi.. stok perfume pun dh nk hbs ni.

Rozuan Ismail said...

@hafiz hafizol mudah2 an. good luck untuk ko gak

NAL said...

all the best PCB..

Rozuan Ismail said...

@amier_fekhry elok sangat le tuh fik, kalau perfume dah nak habis boleh join. mana taw menang kan.

Rozuan Ismail said...

@NAL TQ NAL. jom lah join sekali

fariha said...

hahaha!! ingatkan sy sorang je yg ingatkan "eau de toilette" tu bau yg letak kat mr. T... rupenye ade lagi makhluk lain..hahahaha..

Myvitrd said...

boleh join n tambah koleksi perfurme ni.. hehehe.. goodluck bro

Rozuan Ismail said...

@fariha kann. toilet kan tandas

Rozuan Ismail said...

@Myvitrd TQ

Udinz.com said...

Eau de Toilette...haha
selalu jumpa..sy pun igt kat dalam jamban gak..

Rozuan Ismail said...

@Udinz.com hehe.same lah kite

ijam ismail said...

bw here..
gud luck ye

Rozuan Ismail said...

@ijam ismail tQ ijam

Shaherah said...

eh awak.. awak menang la.. hehe tak percaya tgk ni

http://www.eqbalzack.com/2012/04/fan-page-celebration-giveaway-1-winners.html

eqbalzack said...

Salam rozuan,
Nanti view blog abg eq. Rozuan salah seorang pemenang contest miniature perfume. abg eq perlukan alamat untuk pos hadiah asap. TQ

Rozuan Ismail said...

@Shaherah haah la. menang. Alhamdulillah

Rozuan Ismail said...

@eqbalzack TQ abg EQ. nanti sy send alamat

faizulosman said...

ceh!!! die menang... tahniah!!!

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/second-day-during-holiday.html

Rozuan Ismail said...

@faizulosman rezeki.hehe. sama2

eqbalzack said...

HADIAH MINIATURE PERFUME "FAN PAGE CELEBRATION GIVEAWAY [1]" TELAH DI POS SECARA REGISTER SEBENTAR TADI. HARAP SEMUA PEMENANG BERSEDIA. SEKIRANYA HADIAH DIKEMBALIKAN SEMULA KEPADA SAYA, PIHAK EQBALZACK.COM TIDAK AKAN MENGHANTAR SEMULA KEPADA PEMENANG.
TRACKING NO. SEPERTI DI BAWAH:

FAIZUL SIAMAT-RD950803075MY
CHE ROSLIZA-RD950803089MY
NORMALA NASOHAH-RD950803092MY
NORSHAHERAH-RD950803061MY
MUHAMMAD HAFIZ MOHD NOOR-RD950803027MY
NURUL SUHADA-RD950803058MY
NURSYAZANA MD NAZRI-RD950803044MY
NURSHAMSIDA YAKOB-RD950803035MY

Kepada 3 orang pemenang yg belum menghantar email, sila berbuat demikian hari ini juga sebelum 5pm. Email yang di terima selepas 5pm tidak akan dilayan. Harap maklum.