Tuesday, April 24, 2012

GET WELL SOON =)



Assalamualaikum dan salam sejahtera.


tak selesa. itu je mood sekarang. kepala berdenyut-denyut. badan cepat berpeloh. telan panadol actifast, tapi masih sama saje. kejap diri, kejap duduk, kejap baring. semua tak selesa.


gagahkan jua menaip sedikit entry demi pembaca. dalam kepeningan semalam, sempat jugak baca satu quote yang sangat sesuai untuk blogger.


"Don't focus on having a great blog. Focus on producing a blog that's great for your readers."
(Brian Clark)


apa yang PCB faham dari quote ni. nak jadi seorang blogger yang hebat, mesti sentiasa hasilkan entry yang hebat untuk pembacanya. Kiranya lebihkan kepuasan pembaca daripada kepuasan sendiri. ye lah, kita berblog ni untuk orang lain baca jugak, bukan nak syok snediri je. kalau nak syok sendiri, baek tulis diari.







ok lah, doakan PCB cepat sembuh. kena sihat sebab banyak lagi pembentangan dan writing tesis yang perlu dilakukan. Terima kasih atas doa anda semua. =)


jom tengok video cool tentang rasuah. klik sini .


p/s 1 minum air masak banyak2.sekarang ni musim tak menentu
p/s 2 jangan duk berjemur tengah panas sangat.



11 comments :

J.Syazwana said...

aku suka je baca kisah hidup orang lain. huhuhu

p/s : minum 100 plus campur air sikit. minum banyak2. get well soon !

pena rozie said...

semoga cepat ok....

aku-punyercerita said...

semoga cepat sembuh ...
btw video psal rasuah 2 dh tgk .. best vid

CINTA UNTUK KITA said...

get well soon ya.. hehe :)

bagitau.com said...

semoga cepat sembuh!! gi mandi dan minum air banyak2 baru boleh hilang sakit kepala selain makan painkiller :)

amier_fekhry said...

pi klinik lah PCB... jgn makan panadol jer.. Sermoga cepat sembuh...
jgn lupa lawat entry terbaru Fik.. http://www.feigelie.blogspot.com/2012/04/lawatan-oh-lawatan.html

Ezad Skytech said...

semoga cepat sembuh ye wan..:D

Cik Diana said...

yurp! semOga cepat sembuh. sabar byk2.

Shafiq said...

yES, GET WELL SOON.. :-)

NAL said...

nice quote...get well soon PCB

Sharidawati Shahrudin said...

kadang2 kak sha tak de idea nak tulis apa dlm blog...huhuhu