Wednesday, April 4, 2012

PCB DAPAT ANAK SEDARA LAGI | ALHAMDULILLAH




"Rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari"



hari ini memang banyak happy. bukak-bukak lappy je senyum memanjang. panjat syukur pada Tuhan, Alhamdulillah. boleh kan nak share kegembiraan dgn korang?hehe.



Pertama. Alhamdulillah kerana akak ipar dah selamat bersalin pagi tadi. dan PCB dapat anak sedara pompuan lagi.. oo yeah!! jadi, dalam koleksi sekarang ni dah ada 1 Putera dan 7 Puteri. macam tak balance kan? owh, saya perlukan lagi beberapa anak sedara lelaki untuk cukupkan team futsal saya.huhu =). ape pon tetap bersyukur kerana makin ramailah tempat saya nak bermanja-manja.huhu (kenapa tetiber ckp saya plak nih!!)






hidung baby sama macam hidung PCB.. yelah, bapak sedara borek, anak sedara rintik (ehh!!)



mesti korang nak kenal jugakkan anak sedara PCB yang cumel-cumel yang laen.tak pelah, PCB recycle je gambar lama. Nak jugak tepek muka anak sedara PCB kat sini. kasik femes.



alamak, tak cukop lagi sorang.. hehe..tak pe.. all of them make my days happy =)



Sekarang, PCB nak cakap perkara happy tentag blog pulak untuk hari ini. Alhamdulillah, PCB terpilih untuk menang mini kuiz yang dibuat oleh blogger Eyriqazz dekat page FB beliau. Dengan kepantasan menggodek entri beliau untuk jawab soalan yang superduper susah, akhirnya berjaya menjadi orang pertama menjawab dengan pantas dan tepat. hehe. dapat pulak topup free. TQ Eyriqazz!!



Then, PCB actually dah tak ingat PCB ada join satu segmen oleh Shakiddo.Com. Contest ini pasal kena teka berapa earning yang Kid dapat daripada Nuffnang. agak susah sebab kena godek banyak entri Kid. Walaupun jawapan salah, tapi Alhamdulillah sekali lagi sebab dapat hadiah saguhati. Rezaki daripada Allah, sape yang tak nak kan..



Apepon syukur dan terus bersyukur. Rezeki Tuhan kita tak boleh jangka. Rezeki ni kadang-kadang ujian untuk kita dari Tuhan. Semoga sentiasa tetapkan hati aku untuk bersyukur. Terima kasih pada semua yang terus menyokong blog Pak Cek Biola.



notakakiPCB : lepas ni tak online untuk beberapa hari. nak balik kampung tenangkan fikiran yang kusut.



14 comments :

Cik Ila said...

Tahniah2...lps ni boleh timang ank sndri la pulak ye!

Slm perkenalan.Jumpa kt innit td.

NAL said...

wah, best la tu..apa2 pun TAHNIAH buat PCB..

ariffin mutalib said...

weeee..tahniah..PCB bila pulak nak ada anak..hahaha

shafiq said...

Tahniah Dapat Anak Sedara..Comel2..

Puteri Iqa Izyan said...

alololo.. rase nak gigit je baby tu. comel. :')

whitecappuccino said...

tahniah dapat anak sedara baru..comel2 belaka.

etuza said...

asalam..
Tahniah ramai anak2 buah ya

Daddylicious said...

comelnya anak sedara pcb tu ...nak cubit2 jer pipinya...

Paragass said...

antara pekara paling best dalam blogging ni adalah 'menang kuiz'. tak kisah walaupun hadiah sekecil mana, janji menang. ye dakk? >.<

salam kenal =D

Ayuni said...

comelnye!

amier_fekhry said...

comelnya.... baby mmg comel. geramnya...

Cik Rose Cute said...

RAMAINYA ANAK SAUDARA...KALAU TIME RAYA KOPAK DUIT HIHIHI

deno said...

wah seronoknya! bertambah meriah la nanti kan.. raya pun ramai berkumpul.. deno baru ada 3 org anak buah.. hehe :)

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Congrats, PCB! :)