Friday, April 13, 2012

PROMOSI TERBARU KFC | 50% DISKAUN DINNER PLATE ALA CARTE




Bagi kaki makan KFC, pasti ramai yang sudah update dengan promotion terbaru yang disediakan oleh pihak KFC.


jom kita tengok dulu poster promotion terbaru dari KFC.


sumber: Facebook KFC Malaysia.



apa macam? terkejut tak tengok 50 % discount? hehe.menarik bukan.


Inilah latest promotion daripada KFC untuk semua pelanggannya. KFC Dinner Treats bermula dari pukul 6 petang sehingga 9 malam. baek cepat sebelom terlambat sebab promotion ni sampai bulan 5 je ye. bape haribulan lupe lak. tapi yang confirm sampai bulan 5 je.


Macam mana nak dapatkan promotion ni?


mula-mula, korang kena beli satu set one dinner plate combo (sekali dengan carbonated drinks).

lepas tuh, korang akan dapat 50% discount untuk order lagi satu dinner plate tapi ala carte sahaja (kiranya tak termasuk air).


dan anda perlu membayar dalam RM20+ (termasuk cukai). dan harga sebenar adalah RM26+ (termasuk cukai). anda jimat dalam RM6.


semalam PCB dah try promotion nih dan PCB share 2 dinner plate untuk 3 0rang. sangat jimat jugak sebab sorang hanya bayar dalam kurang daripada RM7. 




korang nak tak hadiah daripada KFC hanya dengan satu tweet, klik sini .



NOTAKAKIPCB: selamat menjamu selera!! 


7 comments :

Syukri Mohtar said...

with every purchase dinner plate combo tu tulis kecik je..saje nak mengaburi customer..hehe..

KiD said...

nak kepsi.. hehehehe

slumberdek said...

yum yum.....suka sgt dgn kfc

Zul Fattah said...

xdapat den nk mrasa... bajet xde.. air mulut meleleh dah ni

NAL said...

wah..menarik, leh g makan la malam ni ^^

amier_fekhry said...

hihi.. mg best tapi klau makan sorang dinner plate pun dah cukup...

Terbang Bersamaku said...

wah 50% discount..?
camnie gaji nanti harus beli KFC..ehehe..